Serap_krtk Kızlar ilk 3 ay doktor cinsel ilişki yasak dedi düşük riskim yok çok şükür 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde ilişki yasak değildi bu doktor neden yasakladı anlamadım kistim var acaba onunla alakalı olabilir mi yoksa önlem amaçlı mı
Sayoss Serap_krtk bilemedim neden yasak demiş bende kanama alanı var ilişki olursa artar o yüzden yasak demişti ama onun harici durduk yere yasak demezler bence
Fatmadmr37 Serap_krtk benimde hiçbir sorunum olmamasına rağmen ilk 3 ay önermedi bebegin tutunması için önemli olan zamanlar olduğu için diye düşünüyorum.
dilaradoyan Serap_krtk bazı doktorlar bebek tutana kadar risk olsun olmasın 12haftaya kadar yasaklıyor. Sizin doktorunuzun genel görüşü bu olduğu için mi yoksa sizin özelinizde mi bu kararı verdi bilemeyiz tabi açıkçası sorun tekrar doktorunuza mutlaka
cansuvet Sadece ilk 8 hafta yasak ondan sonra tamamen serbest içinizden ne geliyorsa yapmalısınız. Salgılayacağınız oksitosin bebeğin gelişimi için çok gerekli ayrıca ☺️
Serap_krtk Fatmadmr37 evet bebeğin tutunması için önemli ama risk yoksa ilişki de yasaklanmıyor diye biliyordum ilk hamileliğimde de yasak değildi
armanbebekk Serap_krtk ilk gebeliğimde de herhangi bir yasal almadım şuan ikinci gebeliğimdeyim 7 haftalık olduğumda ilk muayneme gitmiştim doktor haftada ikiyi geçmeyin kanama yapabilir demişti herhangi bir yasak vs getirmedi doktorun yasakladıyda sebebini tam olarak açıklaması gerekirdi diye düşünüyorum 💁♀️
Serap_krtk armanbebekk evet ya sadece yasak dedi benimde sormak aklıma gelmedi ilk hamileliğimde yasak değildi
dilarahan armanbebekk Serap_krtk bir sorun olmasada yasak diyor . Kuzenim hemşire o direk bana yasak olduğunu söyledi aynı şekilde doktorumda önermediğini söyledi risk almamak adına . Bebek gelişimini tamamlayana kadar ilk 3 ay
Sayke Serap_krtk iki tane doktora gittim. İkiside prof. ve özel hastanedelerdi. İkiside öğrendiğim günden itibaren bi yasak olmadığını söyledi. Siz bi sorun bence. Problem varsa da ona göre hareket edersiniz sonuçta.
Serap_krtk Sayke her şey normal dedi beslenmene dikkat et dedi ilk 3 ay kilo almayı da önermiyoruz dedi bence önlem amaçlı söyledi
Sayke Serap_krtk tedirgin olduysanız, eşinizle ilişkinizi de etkilemiyosa bekleyin isterseniz. Çabuk geçiyo 3 ay zaten :)
Baklavaseverim Serap_krtk Kist olduğundan yasak kanama yapabilir dikkat edin normal de etkilemiyor ama hamileyken etkiliyor doktorum o dönem böyle açıklamıştı
Serap_krtk Sayke bekleyeceğiz mecbur :) dilarahan evet büyük ihtimalle benim doktorum da risk almamak için önermiyor