Visneli1so-s Kizlar doğum gunumle aynı güne denk getirmek istiyorum ama doğum gunumle aynı gün olursa tam 39 haftalık olur keyfi Sezeryandada hiç 39. Haftayı duymadım Max 38+4 e kadar bekletiyorlarmis birşey olmazsa siz nasıl yaptınız
Talentedmom Visneli1so-s bekletirler çünkü benim doktorum bebeğin gelişimine göre 39 A kadar bekleyebiliriz dedi kilosu iyiyse 38 de alırlar
Ftm2025 Visneli1so-s ben doktoruma 38+5 olsun dedim tamam dedi 39 desem ona da tamam derdi 38 haftadan sonra herhangi bir gün olabilir dedi
Yenianne3 Visneli1so-s yoo canım benim sezeryan aksine doktor 38 i dolduralım 38 de tam anlamıyla gelişmiş oluyor 39 da alalım dedi. Zaten doktor soruyor istediğin özel bi gün varmı diye herhangi bi risk vs yoksa 39 a girişte alır
Mumi Doktora göre değişiyor kimisi 39 da planlama yapıyor doktorunla konuş canım.hem anne karnında daha uzun durması daha iyi
Nuurky Benim bebeğin kilosu boyu iyi dedi dr 39 a kadar bekleriz dedi ama bebek kanala girmiş erkende gelebilir dedi 37+1 iz şuan gelmezse 39 da tam alınıcak
Kanye 38+4 benim sezeryan haftaya cuma .sen nasıl dersen doktor ona göre söylüyor zaten cnm stres yapma.
Uras25 Visneli1so-s normali beklıyorum olmazsa dıye 39+5 e gün aldık sezaryen doktorum olur dedı beklıyoruz
Elanur63_ Visneli1so-s Ben iki sezeryannımda da özelde yaptım ikisi de 39+5di hiç bir sorunum olmadığı için haftamı tamamladım ☺️
halitefe Visneli1so-s bir aksilik yoksa bebeğin beslenmesi güzel gidiyorsa bekletir 39+1 de doğum yaptım ben