Fspgmb Merhaba ilk yaptığınız dakikalarda çizgi gözükmeyip sonradan böyle olduysa kuruma çizgisi olduğu belli zaten. Çoğu testte kuruma çizgisi çıkıyor maalesef 🙏🏻
Feridekahraman23 Fspgmb sonradan böyle oldu maalesef çünkü ilk yaptığımda gölge gibiydi sonra netleşti bukadar
Gkcgkc Feridekahraman23 Artımed bana yalancı çıkarmıştı canım ama belli olmaz tabi farklı marka dene bir de
Fspgmb Feridekahraman23 görseldeki kuruma çizgisi ne yazıkki bendede hep testlerde böyle oluyodu oda normal yani kuruma çizgisi olabilirmiş öyle. Adetin gecikmesini beklemen daha sağlıklı olur biliyorum dayanmak zor oluyor bende ilişkiden sonra 14.15.gün hemen test yapardım öğrenmek isterdim falan.. Allah isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah en yakın zamanda nasip olur adaşımsın🥰🥰🌸❤️❤️
Feridekahraman23 Fspgmb inşallah çok teşekkür ederim ☺️ güzel dileklerin için 🥰 kısmette varsa yıyecek ekmegi varsa gelir
ezgi3452 Eğer ikinci çizgi gri tonlarındaysa kuruma cizgisidir ama pembe mor renklerde ise gebelik var anlamına geliyor. Ben de artimed erken gebelik testi yaptım 5 dakikadan sonra ikinci çizgi silik ama pembe tonlarinda çıkardi kanda da pozitif gördük.
Feridekahraman23 ezgi3452 ya aslında 5 dk içinde belirdi bişey pembe degildi sonra durdukça koyulaşti zaten umudumda kalmadı