Muzika Kızlar merhaba, 31+5 günlük hamileyim ve 3 hafta önce erken doğum riskim olduğunu öğrendim. Bebeğimin başı aşağıda ve rahim ağzı boyu sınıra yakın cıktı. Karnımda sertlik de olduğu için tedavi gördüm. Sonrasında istirahatteyim. Çarşamba günü hafif bel ağrısı ile birlikte, akıntım pembemsi turuncumsu geldi. Normalde vajinal akıntım vardı sarımtırak. Enfeksiyonum da vardı antibiyotik kullandım. Neyse baktım bi kere daha gelince, dr a mesaj attım NST cektir dedi. Sancım cıkmadı. Ertesi gün muayeneye gittim her şey yolunda bir sıkıntı yok dedi. Ama o akıntı ara ara geliyor. Ve sanki adet olcakmısım gibi ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil, hafif. Tedirginim. Pazartesi gideceğim doktora yine. Benzer durumu yaşayan var mı? Birde şöyle bir durum var. Benim adetlerim düzenliydi genelde 4 haftada bir olurdum. Hamileliğimde de hep 4 haftada bir hafif ağrılarım oldu gecti. Hatta ağrı olduğunda bakardım takvime, adet döngüsüne denk geliyor. Mesela 24. Hafta ya da 28. Hafta gibi, 4 haftada bir. Sonra gecerdi ağrılar birkaç güne. Bu defa da öyle acaba diyorum çünkü 32. Hafta bitmek üzere.
Eflinisa Muzika 32+2 Benimde 3 gündür adet sancısı gibi ağrım oluyor benimde akıntım var sarı ama baya fazla geliyor
ebru23 bende 32+1dey im yataktan klkarken felan sncim oluyo bebek galiba pozizyonu aldi cunku altta baya allta hickiriyo carsambayi bekliyorum kontrol icin