aybalasmom summmmm doktora sormadım ama Salisilik asit ve glikolik asit zararlı diye okumuştum o yüzden bebeği öğrenince bıraktım. Bir de leke karşıtı olan ürünler hamilelikte kullanılmıyormuş
Auri summmmm c vitamini kullanabilirsiniz leke oluşumunu engellemek için Doktorum güneş kremine çok dikkat etmem gerektiğini söylemişti Onu düzenli kullandığınız sürece leke oluşmama ihtimali daha yüksek Güneş kremi kullanırken de en güvenlisi mineral filtreler Bazıları yeni nesil kimyasal filtreleri de güvenli buluyor ama ben riske girmedim açıkçası
Gizem1504 summmmm bana doktorum salisik asit retinol kimyasal güneş kremi yasak dedi bende aloevera özü nemlendirici kullanıyorum
Auri Nur482482 salisilik asit aha bha retinol türevleri yasak diye biliyorum Bence kullanmayı bırakın Onun yerine arbutin ve c vitamini daha güvenli
Bbgg Nur482482 merhaba Retinolu nasıl neyin içinde kullandınız acaba , bebeğimizde problem yoktur inşallah, içeren bir makyaj malzemesi kullndım dün sonra hemen yıkadım , 2 saat kaldı yüzümdenama çok korktum 12. Haftadayız
Nur482482 Bbgg abartıyorsunuz bence ne olacak yani şimdi doğal bi şey mi kaldı her şey kimyasal zaten