Saraylokumu Kızlar perdelerimi yıkıcam. Makineye ne koyabilirim beyazlaması ve iyice temizlenmesi için 🫶🏼
Yenibirannee Saraylokumu benim arkadaşım 1 tane bulaşık tableti atıyorum birde kabartma tozu demişti bende meraktan denedim cidden beyaz temiz çıktı perdelerim 🌸
Selim_Alparslan Saraylokumu hassas programda 40 derece yıkıyorum sıkma ise 400 devirde. Bazen perde programına alıyorum.
Deleted33000 Yenibirannee o da perdeleri çürütüyor canım bı ara bende öyle yapıyordum baktım ki perdelerim ezilir gibi oluyor bikac kisisden daha duydum aynı şeyi o yüzden tablet koymayın tullerinize yazik
ikibebelianne-M Saraylokumu tas soda dicak suda eritip deterjan bölümünden koydum mis gibi oldu bu arada oncesindede biraz sodali sicak suda beklettim
yarensl Saraylokumu önce bi kovaya ılık su koy perdeyi içine at sodayı da at biraz beklesin çıkar makinaya at
Altin23 Saraylokumu beyazların detarjanı ve soda kullanıyorum bembeyaz çıkıyor bir de makineden çıkar çıkmaz takıyorum öyle kıvrım kıvrım olmuyor
Elaozkan Saraylokumu benim perdelerimde grileşmişti deterjan+çamaşır sodası+Arap sabunu ile bembeyaz oldu Tavsiye ederim hepsini deterjan gözüne koydum 30 derece 400devir biraz uzun bir program ile yıkadım