Gul1402 Kizlar bebek arabası aldik sadece, artık yavaştan başlayayım diyorum 24. Haftamdayim. Siz neler aldınız acaba siveno, ecowell, müstela, incia neler aldınız hangi marka aldınız yardımcı olur musunuz
Minnakpopus Gul1402 hepsini ecowell aldım çok memnunum. Deterjanı ve emzik biberon temizleyiciside siveno.
Smyye1B Gul1402 Pişik önleyici mustela, şampuan ve losyon, hipp babysfnat , bebek deterjanı minies ilk oğlum atopikti ona ne iyi geliyorsa ikinci oğluma kullanacağım ☺️
Kanye Gul1402 mustella pahalı biliyorum ama ben şampuan fln hepsini ondan aldım Yenidoğan ne yapayım hassas.
Minnakpopus Gul1402 losyon pişik kremi şampuan aldım. Bebeğim 12 günlük hergün yıkıyorum memnunum. Hatta losyonunu gebeliğimde karnıma kullanmıştım
Smyye1B Kanye Cildinde kaşıntılı egzama çıkıyordu ☺️ Kullandığım ürünler yapıyormuş meğer deneyerek eleme yaptık en son cildine bunlar iyi geldi.
annesininincitanesi Gul1402 Biberon yıkama deterjanına varana kadar hepsini incia aldım çok araştırdım hem eczacı arkadaşıma hem de çocuk doktoru arkadaşıma danışarak aldım öneririm 🙏🏻
3_bebelianne Gul1402 bebek çamaşır yıkama duru granül şampuan siveno bebe yağı siveno pişik kremi bepanthol ve mustela😃 gögüs ucu Incıa kesinlikle tavsiye ederim
mongeller Gul1402 şampuanı kremi yağı mustela deterjanı siveno aldım. Deterjan olayı çok içime sinmedi çok anladığım bi is diil ama en organiği o gibi geldi :/ aslında en doğalı granül beyaz sabun gibi ama o da çok yüksek sıcaklıkta yıkamayınca kıyafetlerinde beyaz iz yapıyormuş