htce15 18 +3haftalık hamileyim nabız yuksek cıyor ve arasıra tansiyonumda yukseliyor bu durumu yaşıyanlar var mı?
suletnc htce15 ben 29 haftadayım benimde nabzım 110dan asığıya inmiyor kalbım hep ağzımda gibi normal mi acaba ?
gamzedenizz htce15 ayni sorun bendede var 20ınci haftada cıkmıstı tansiyon sorunu duan 36. haftaliğm hala devam Alfa met kullaniorm tansiyon hapı
meeese htce15 benim de o haftalarda öyleydi doktorum alfamet verdi onu kullandım. O bitince hep ölçüyorum tansiyonum normal seviyelerde ama tuzlu bir şey asla yemiyorum. Kalp atışıma gelince 98den aşaşı değil
meeese htce15 benim de o haftalarda öyleydi doktorum alfamet verdi onu kullandım. O bitince hep ölçüyorum tansiyonum normal seviyelerde ama tuzlu bir şey asla yemiyorum. Kalp atışıma gelince 98den aşaşı değil
Eylulmom Ben yaşıyorum coraspin kullanıyorum doktor tansiyon aleti aldırttı aldım tansiyon yüksekliği bende de var 😔
gamzedenizz htce15 aynen canim ikiside sorunludu evde hala tansiyon takibi yapıorm tuuzu tamamen birakmiştm tuzlu hiç bisey yemiodum
Gizzy @meeese Canım Alfamet uyku yapıyor mu sende? Ben de kullanıyorum da mavholdum sürekli uykum var.
Gizzy @gamzedenizz Canım Alfamet uyku yapıyor mu sende? Ben de kullanıyorum da mavholdum sürekli uykum var
Gizzy @gamzedenizz Ben ilacı kullanmaya başladığımdan beri uyuşmuş haldeyim ya zaten çok yaygın yan etkilerinde sersemlik yazıyor. Beni baya kötü etkiliyor. Gerçi ben günde 4 defa içiyorum ona rağmen 13,5-8,5 seviyesinde geziyor. 🙄
Gizzy @gamzedenizz 37+3 canım. Zaten 4 gündür içiyorum. 1 haftaya da doğumum var. Doktor riske atmamak için verdi ama sersem bir halde geziyorum ortada.
gamzedenizz Gizzy allahim hepimizi bi avazda kultarsin inşallah belki sana agrimi geldi ne ben tan 20ımci hafta dan beri kullaniorm 🤦🏽♀️ sağlikla alalim yavrularimizi kucagmza
Elif-Met htce15 17+3 üm bende de yüksek tansiyon sorunu var yarın kardiyoloji bölümüne gidip holter takılacak. Heralde bana da tansiyon ilacına başlarlar 😔
Elif-Met htce15 amin hepimizin inşallah kızım 3 yaşında şuan onda yaşadıklarımı bunda yaşamamak için sürekli yatıyorum annem bakıyor bize ama çok korkuyorum 😔