Annekuzusu123 ya şöyle ki ben yüksek riskli gruptayım ve sürekli yattım 3+2 de öğrendim gebeliğimi o günden beri hep yattım 36+4 e kadar doktor hep dikkat et iş yapma ağır kaldırma kendini yorma demehe devam etti sonra yalancı sancılar zaten vardı 29. Haftadan beri bu sefer 65lere kadar çıktı doğum sansıcı evet ama açılman yok dedi direkt sezeryana almak istedi çatın sa dar yapamazsın böyle doğum olmaz falan dedi ama ben bekledim ki biraz hareket et işte yada en kötüsü suni sancı deneriz bir normsl olacak mı bakalım falan demesini istedim ama yok diretk sezeryan zaten önceki muayenede de kilosu fazla olursa sezeryan yaparız falan diyodu 4 ü geçer bu diyordu daha yeni 3 kiloydu bebeğim 36+4 de, ben hep yatarsam olmaz ki zaten açılmam son 3 4 gündür hareketliyim mesela gelişme olduğunu hissediyorum hem savcılardan hemde yoğun sümüksü akıntım geliyor nişanımın devamı sanırım 36+4 e girdiğim gece tırnak ucu kadar kanlı çok çok az akıntı gelmişti nişan olduğunu anladım zaten bu 2 gündür gelenler de mukus gibi akıntı bakalıö hayırlısı olsun birde doktoruma da çok güvenmiyorum maddi durumdan dolayı 29. Haftada bu doktora geçtim o yüzden de içim rahat değil, ay ne kadar çok dolmuşum çok uzun oldu kusura bakma🤣🫶🏻🥰