Tuby_ Ben doktor değiştirdim bebeğime sütüm direkt dokunuyordu diyet vs yaptım hatta o kadar ki pirinç harici bir şey yemedim 1 hafta düşünün hiç biri kesmeyi akıl edemedi en son 1 doktor akıl etti bebeğim düzeldi bazı hastaneler de anne sütü politikasından ötürü mama önermezler sadece en son 30 ml ile destekleyebilirsiniz benim bebeğimin dışkılamasında sorun yoktu doktorların hepsi bize idrarla atar dedi dışkıyla değil ama bilemedim kızımın 4 defa küvöz süreci oldu sarılık konusuna hakimim abo uyuşmazlığı ve 36 hafta da doğduğu için daha çok risk altındaydı sınırı 15 di ve malesef mama desteği olana kadar düşmedi ablamın da öyle arkadaş çevremin de öyle mama istemiyordum ama bilsem daha erken verirdim mamayı ne kadar vermek istemediysem mamaya mecbur kaldım yani sarılık konusunda epey bir tecrübe edindim 18 günün çoğu hastane de geçti gir çık yaptı sürekli sonra da uzamış sarılıktı hep yükselirdi çok dikkat ettim 2 saatte 1 hep yedirdim zorla da olsa yani tek çareniz yukarıda söylendiği gibi sık sık emzirmek olur