Zamazingo Selam ballarım, hamilelik sürecinde diyetisyen desteğiyle ya da başka yöntemlerle kilo veren oldu mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸🩷
Yenibirannee Zamazingo ben ekmek hamur işi çok yemiyorum isteyerek değil ama 24+5 haftalık oldum 3 kilo vermişim bebişin gelişimi iyi o alıyor kilo
Bebekler_57 Benim ikinci hamileliğim diyet yada başka bisiy yapmadım ama 95 hamile kalıp 89 indim kendiliğinden işinize yararmi bu bilgi bilemicem ama görünce yazmak istedim
Zamazingo Bebekler_57 ne kadar şanslısın balım ben 80 kiloyum, 3.5 aylık oldu bebek doktorum kilo verebilirsin biraz araştır dedi 🤍
Bebekler_57 Benim ikinci hamileliğim diyet yada başka bisiy yapmadım ama 95 hamile kalıp 89 indim kendiliğinden işinize yararmi bu bilgi bilemicem ama görünce yazmak istedim
Bebekler_57 Less58 valla ben bisiy yapmadım kendiliğinden verdim canim nasil oldu bizde bilmiyoruz ama tiroit hastasıyım o ilaçları kullanıyorum belki o verdirmis olabilir bide çok fazla yiyemiyorum bebislerden dolayı oda etki etmiş olabilir
-Yusufumm- Zamazingo diyetisyengözdekocaman instagramdan bulabilirsiniz 300 bine yakın takipçisi var güvenilir yani
Bebekler_57 Zamazingo saolasin cnm geçen ay gittiğinde bebeklerle bir hala 89 çıktı bide sıcak su icecek fazla gidiyor yemek fazla yiyemiyorum bı sabah az bisiy bide akşam az bisiy geri kalninda içecek ve su oldugu için yemek de aramıyorum galiba öle gitti inşallah devam eder 🤗🤗🤗