Mucizemyoldaaa_ Gül koklamak veya güle dokunmak bebekte doğum lekesine neden olur diyorlar. Doğru mu? Başınıza geldi mi hiç? Ya da çevrenizden duydunuz mu bunun gerçekten olduğunu? Aynı şeyi çilek ve ciğer için de söylüyorlar. Yediğim çileğin haddi hesabı yok 😬
Melickaya Mucizemyoldaaa_ inanmayın böyle şeylere, hepsi hurafe. Din ve bilim dışı şeyler. Bizler zeki insanlarız 7 24 ellerimizde telefonlar var. az araştırsak ne kadar saçma şeyler olduğunu göreceğiz de işte yapmıyoruz. Ona buna koca karılara inanıp duruyoruz.
staRmama Mucizemyoldaaa_ eşim hep gül alırdı koklardım da dokunurdum da çilekte yedim çok şükür bir şey olmadı
Yenibirannee Mucizemyoldaaa_ ya inanır mısınız sırf bu meraktan 2 hamileliğimde de gül kokladım ikisinde de ense kısmında gül şeklinde doğum lekesi var 😂😂 bu 3. gebeliğim fark etmeden kokladım
Ceydaaas1 Melickaya hay ağzına sağlık benimde kaynanam sarılık olan bebeğe sarı tulbent ortersen çabuk geçer ve olmaz diyor bende bunlar ne ilimde ne bilimde var inanmadigim şeyleri yapmam dedim şuan bebeğim sarılık ve hayatta yapmıyorum boş boş konuşssun dursun kaç yaşına gelmiş hala hurafeleri konuşuyor
Melickaya Ceydaaas1 sarı tülbent ya da sarı herhangi bir örtü bebeği daha sarı göstereceği için annede tedirginlik yaratmaktan başka hiç bir şey değildir. Işte böyle bilgiler tamamen uydurma ondan hiç takılmayın böyle önerileri olanlara da he diyin geçin 😅
Mucizemyoldaaa_ staRmama benim de eşim alır sağ olsun bugün yine gönderdi çok hoşuma gitti severim de gülleri 😍 gidip gelip kokladım heep
staRmama Mucizemyoldaaa_ aman olacaksa olur bunun gülle ne alakası ne ki 😂 kokla bacım için açılsın ohh ❤️
Tugcender Mucizemyoldaaa_ diğerlerini bilmem ama mesleğimiz gereği ciğerle uğraşmıştım oğlumda tam totosunun üstünde doğum lekesi oldu ☺️
Mucizemyoldaaa_ Tugcender acaba olacağından mı olduu 😅 yurt dışında hiç böyle şeyler duymuyoruz yaa insanlar hamile hamile gül dikiyor kokluyor eline alıp geziyor 😅😅
sumust Mucizemyoldaaa_ diğerlerini bilmem ama ciğer bence kesin doğru çevremde kim denemek için dokunduysa çocukta lekesi oluştu
nerbas Mucizemyoldaaa_ gülleri çok severim bahçemdekileri özenle budayıp koklarım her sabah gül suyuyla yüzümü silerim gerçekse yandık 😂😂😂şaka bir yana inanmayın hurafelere doğa güzeldir güller de doğanın en nadide parçalarından biri 💐
Tuanakaran Mucizemyoldaaa_ bence alakası yok ama herkese göre kızımın doğum lekesi o yüzden 😂😂 bi gün sahilde otururken çiçekçi teyze geldi bi tane gülün yapraklarını kopardı kafamdan aşagı bıraktı neden yaptı bilmiyorum kızımın kırımın kaş ortası burun kenarı dudak üstünde kırmızı leke var ilk dogdunun aşırı belliydi ama zamanla rengi açıldı 😂
busenaz68 Mucizemyoldaaa_ Bence onlarla alakalı değildir ama oğlumun bacağında çikolata renginde çok tatlı bir doğum lekesi var. Bazen b*k bulaşmış diyorlar ama olsun 😅😅😅