Meryemak Kızlar 7yaşında bir oğlum var. Oğluma hamileyken hiç bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim şu an 13 haftalık hamileyim gene hiç bulantım olmadı doktorum erkeğe benzetti. Sizce bulantım olamamasına rağmen kız olur mu
ozlmakmhmt Meryemak alakası yok canım kızımda da oglumdada 9 ay gecmeyen bulantı kusma yaşadım cinsiyetle alakası yok
269522 Meryemak cinsiyetle alakası yok bence canım ilk oğlum da çok çok az kustum bir ay falan arada . İkinci oğluma hamileyim nerdeyse 7 ay küstüm her hamilelik farklı oluyor cinsiyetle alakası yok :)
Talentedmom Meryemak ben oğlumda 3 ay bulantım oldu ama kızda 3 aydan fazla bulantım oldu kusmalı falan kişiye göre değişir bence
Leontiine Meryemak 3 ay boyunca bulandı istifra ettim hep cinsiyeti erkek. Bulantının cinsiyetle ilgisi yok :)
Kubra0606 Meryemak ilk tahmini 14.haftada yaptı doktor kesin demedi ama sonra her gittiğimde erkek dediler
ozlmakmhmt Meryemak sezeryan sırasında bir asistan elinde torba kusmami bekledi o sırada bile bulaniyordu 🫣
ozlmakmhmt Meryemak bunyeyle alakalı bence benim hamileliklerim hep böyle geçti simdiki de öyle gece 2 buçukta bulantiya uyandım 5 e kadar ogurmekle geçti 😁
Meryemak 269522 yaa bi de ikiside erkekmiş allahım bana da sağlıklı hayırlı bir kız evladı nasip etsin doktor erkeğe benzetti ama daha küçük dedi yanılmıştır inşallah
HilalAsel4364 Meryemak benim 2 kızımda da özellikle sabah bulantılarım çok oluyordu. Mutfağa giremezdim o derece. Bu gebeliğimde hiç yaşamadım nerdeyse doktor erkek dedi belki böyle denk geldi bilemiyorum.
heidegirl Meryemak kızımda hiç bulantım olmadı herkes oğlan bu dedi ama doktor kız dedi kv dediki o zaman saçsız olacak dedi hiçte öyle olmadı kocaman saçları vardı yani hepsi hurafe
zeyka İlk kızımda mide bulantısı değil hiç biseyim yoktu ne ağrı ne sancı ne ödem hiç bişey. 2. kızımda 5 ay mide bulantısından ilaçsız duramadiim herşeyi dibine kadar yaşadım çok kötü 9 ay gecirdiim. Belirtilerin cinsiyetle alakası yok
mucizebebegimmm Meryemak ilk oğlumda hiç bulanmayan midem 2. oğlumda beni kusmaktan yatak döşek yatırdı aylarca. 🙃 cinsiyetle belirtinin alakası yokmuş onu öğrenmiş oldum bende
emirmom Meryemak oğlum 3 yasnda aşırı zor bulantılı kusmali bir hamilelik geçirdim Şimdi yine aynı sekilde henüz cinsiyeti bilmiyorum ama Kuzenim de kızına hamileyken çok kusuyordu bence cinsiyet değil bünye meselesi