hurrems Sali gunu sezaryenim olacak insallah, iki gun hastanede kalirken dus aliniyor mu? Hastane cantama sampuan vs koymam gerekir mi acaba diye merak ediyorum ilk dusu ne zaman aliyoruz
dilaradoyan hurrems ilk 3gün duş almayın denildi bana sezeryandan sonra. Ben evde yıkadım ama saçlarımı lavaboda öne eğip. Böyle bir şey yapmak istersen götür şampuanını dicem ama ben olsam hiç uğraşmazdım. Normal duş yasak yani hastanedeki süreçte
melsaanne hurrems doktordan doktora değişiyor sanırım duş izni. Bana 1 hafta sonra alabilirsin bant takıp demişti doktorum ama bi arkadaşım hastanede odasında almıştı sormak lazım doktorunuza ona göre eklersiniz
staRmama hurrems ben de iki gece kaldım hastanede doktor eve gidince al demişti 3. Günü almıştım yani
Talentedmom hurrems sezeryanliyken hastanede duş almamak daha mantıklı eve gelince alınıyor sıvı geçirmez bant koyarsınız zaten 2 gün falan kalınıyor genelde doktorunuza yine sorarsınız
RiRi22 Hastanede duş almak istiyorsan şampuan koy. Duşu ne zaman alman gerektiğini doktoruna danışman iyi olur
Miraaaaam21 melsaanne iki sezeryan oldum doktorların ikisi de 6 saat sonra duş almama izin verdiler yani sezeryan olduğum gün duş da alabildim :)
-gunes Dikişleri kapatan sıvı geçirmez bantlar var. Eczaneden istediğiniz büyüklükte temin edebilirsiniz. Doktorunuza danışıp yanınızda götürebilirsiniz. İzin verilirse alırsınız.
Bezelye1 hurrems ben hastaneden çıktıktan bir gün sonra almıştım duşumu hastanede sıvı geçirmez bant yapıştırmışlardı zaten doktorum 2 gün kalsın istediğin kadar duş alabilirsin 2 gün sonunda da çıkarabilirsin demişti
Minnakpopus hurrems 12 gün önce sezaryen doğum yaptım hastanede 1 gün yattım eve çıktığım gün bandı çıkartıp duş aldım 1 hafta içindede dikişlerim kapanıp iyileşti bi sıkıntı yaşamadım. Sürekli kuru tutmaya çalıştım sezaryen yerimi
U-M_mom hurrems Bende çrş günü sezeryan olacağım ama hastane kalış süresini bir gece diye konuştuk ilk doğumdada bir gece kalmıştım sizin neden iki gece merak ettim 😊 Duşu doğumun ertesi günü alabiliyorsun canım
hurrems U-M_mom ya acikcasi bende onu merak ediyorum bazi kisiler bir gece kaliyor benim sali sabahi 7 de ameliyatim planlandi, sali ve carsamba gecesi kalip persembe cikacagim ins bir aksilik olmazsa neden boyle farklilik va rki
2Princess1Mom hurrems 16 gün oldu doğum yapalı. Perşembe doğum yaptım cuma taburcu oldum. Pazartesi yıkanabilirsin dediler. Ama ben eve kendimi atar atmaz duşa girdim. 🤭Hastanede pek girebileceğinizi düşünmüyorum
biranne_birbebek hurrems bana sezaryenden sonraki gün duş alabilirsin dedi doktorum ama ben hastanede almak istemediğim için eve geldiğimde aldım. Duş aldığınızda mutlaka su geçirmez bant ile kapatılmış olmalı yaranız, ilk sefer için.
U-M_mom hurrems Benimde çrş sabah yedide hastanede ol dedi doktor ertesi sabahta çıkacağım ama hastaneden fark ediyor bence geceliği ayrı para çünkü
nisaakb hurrems ben hastaneden geldiğim gün yaptım çünkü sıvı geçirmez bi bant taktılar streç gibi çok rahat ettim. Hastane takmazsa eczaneden alın siz
Mamiko_2020 Hastanede 1 gün kaldım eve geldikten sonra duşumu almıştım.Su geçirmez bant yapıştırmışlardı 🥰