Nursenn23 Arkadaşlar 22+4 haftalık hamileyim hibiskus çayı içtim 2 3 çay bardağı zararı olur mu içtikten sonra farkına vardım netten baktım da bişey bulmadım yardımcı olursanız sevinirim
Duygue Nursenn23 bilgim yok canım ama postun üstte kalsın diye yaziyim dedim doktoruna danış endişen varsa
Tamam Nursenn23 günlük iki fincandan fazla bitki çayı doktorlar tarafından önerilmiyor. aslında çok yoğun C vitamini içeriyor.Ama içtikten sonra zaten zaten Allah’a emanet artık
SevgibiR Nursenn23 yapmaz bişi bence korkma kan mi yapıyormus ne o bıtki 😹 yeşil çay ada çayı fln zararlı bide nane çayı
melegiminannesi Canım ben onu diyet yaparken icmiştim ödem atmak icin ama bence hamilelikte icme derim ictiginide söyle doktoruna ben gebelikte uygun değil diye biliyorum
Nursenn23 melegiminannesi içtim ekşiydi benimde hoşuma gitti açıkcası bilmiyordum ismini sonra netten kırmızı çay yazınca hibiskus olduğu yazıyordu bende sorayım dedim bir daha tövbe zaten
Cankusssssss Canim doktor adaçayı içme demişti hibiskus diğer adı narcicegi elbet vardir bir faydası internette bitki çaylarından özellikle adaçayı icin kotu seyler yazıyor merak etme
Nursenn23 Cankusssssss doktor a sordum içmissinn dedi zatenn bir daha içmemek üzere birşey olmaz diye korktum ama ya