seymaseda 29.haftada hafif kanama olmuştu şuan 33.haftadayız şimdi de böyle minik kanama oldu doktoruma söylemeli miyim sizce ?
Selim_Alparslan seymaseda Tabiki söyleyin muayene etsin sizi kimse burdan bilemez ne olduğunu geçmiş olsun
kuzeylianne seymaseda söyle tatlım bakılsın kontrol edilsin. Gittiğim Doktorların tek dediği şey kanamanın olduğunda mutlaka hemen gel. Kontrol edelim diyorlar. Sende kontrol ettir. Bişey olur yada olmaz bilemezsin, gebelikte kanama önemli. Belkide hafif vişey önemli değil ama buna doktor karar verebilir. Geçmiş olsun.
prensesmoana seymaseda Merhaba. Geçmiş olsun. Mutlaka doktorunuza bilgi verin. Hamilelikte her kanama önem taşıyor.
seymaseda Zero93 Bebeğin hareketleri var dün doktor randevum vardı bebeğin sürekli toplandığını kasıldığımı kasıklarım ve belimde hafif ağrı olduğunu söylemiştim kanama olmadığı sürece takip edelim demişti çünkü erken doğum riski vardı yürüme dahi yasaktı dün biraz yürüdüm malüm hastane işleri gecede biraz babamla tartıştım çok stres yaptım sanırım sabah bişey yoktu ama gece hiç uyuyamadım az önce lavaboda gördüm korktum bişey olur mu
seymaseda prensesmoana Teşekkür ederim bildilendirdim doktoru @Selim_Alparslan Daha cevap vermedi bekliyorum 🌸
iecnr Lütfen haber verin. 29+6 haftadayım bende de bu sabah kanama geldi ve devamı gelmedi. Direkt doktoruma gittim. Tüm tetkikleri yaptı. NST, ultrason, vajinal muayene, idrar, kan vb. bir sıkıntı çıkmadı, istirahat önerdi. Sizde durum nedir?
seymaseda Selim_Alparslan Biraz daha iyiyim kanama yok yoğun olursa gel dedi doktor canım ne olur olmaz diye hastane çantam hiç hazır değildi annemlerde kalıyordum annem bakıyordu çünkü eve gelip çocuğun eşyalarını yıkadım astım kurusun ütü sonra hazırlıcaz eşimle inşAllah uyumuştum daha doğrusu mayışmışım
seymaseda Selim_Alparslan İnşAllah bu 2 oldu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸 3 yaşında oğlum var ismi Alparslan ☺️
Selim_Alparslan seymaseda Allah bağışlasın kuzum benimde 6 yaşında oğlum var ismi Selim 🤭 ikincide Alparslan olacak 👻