susi2 merhaba tatlım. Oğlum 4 yaşını geçiyor ve 2. Oğlum olacak. İlk olumdan deneyimle şöyle söyleyeyim ahşap organik pahalı olan beşikten almıştık, bi tanede idarelik oda da gezerek kalsın diye küçük beşik. Oğlum küçükte neredeyse 1 yaşına yakın yattı ama sonra beşiğe sığmayınca ahşap beşiğe geçtik, gel görki bizle de yatmaya alıştı beşiğin de dönerken çok çarptı uyandı bir türlü beşiğinde yatmadı, bi süre daha benimle, babasıyla yattı yerde yatakta filan sonra baza yatağa geçti artık 4 yaş. Şuan ki aklım olsa idarelik taşınır küçük bir beşik alır, odasına da yer yatağı şeklinde olan bazalar varya korunaklı ondan alırım, 5 veya hadi 8 yaşından sonra olsun büyüdükçe ayaklarını takar onu yatak olarak kullanırdım. Alıiveriş sitelerinde çok modelleri var. Kesinlikle o yataktan alıp, bizleri yanında istediği zaman uyutur kendi yatağıma geçerdim. Ama ahşap beşikte bu olmadı, çok dönen bir bebek çarptı ve ona dar geldi o yatak. Bu tecrübemdir😊 artık gerisi sana kalmış. 2. Ye taşınır beşik aldım tekrar 1 yaşına kadar kullanırım, sonra mecbur elde olan ahşap beşiği kullanıcam. O da rahat edemezse ona yer yatağı sonra abisiyle oda hazırlarım artık.😅