Tazeanne56 tarhanfur hicbisey olmaz canım sıkıntı yapma betan haftana göre gayet güzel pozitif ol hep iyisini çağır iyisini düşün relax ol Allah sağlıkla devamını getirsin❤️
tarhanfur Tazeanne56 demi ya hay allah razı olsın senden bide zaten daha adetim gecikmedi benim küçük ondan da olabilir
Tazeanne56 tarhanfur tabiki daha çok yeni olduğun için öyle. Ben adetten bir gün önce yapmıştım ilk gebeliğimde 43 çikmisti yani betan çok çok iyi bence maşallah Allah muhafaza etsin bebeğini Allah devamını getirsin tamamına erdirsin❣️
Zarifokur Gkcgkc canım o batma hissi sende hala var mı ? Ben 2 gün falan geçersem test yapacağım . Benim sanki o his azaldı hapşırırken ki ağrılar azalma var
Aysinnn Helloben yok daha vermedim adetimi beklicem şimdi artimede güvenmediğim için farklı marka yaptım onda da silik çizgi var hayırlısı 🤷🏻
Zarifokur Gkcgkc benim çok nadir oluyor işte acaba tutmadı mı ya benim diye düşünüyorum akımtım da yok göğüs ağrımda çok az var . Hala hasta olmadım ama
Zarifokur Gkcgkc dündü bugün lekelemem başladı hasta oluyorum galiba belirtileri kayboluyor . Chatcpt sordum büyük ihtimalle diyor döllenme oldu yerleşme olmadı diyor . 😭benim çocuğum daha olmayacak mı
Zarifokur Gkcgkc galiba kimyasal gebelik geçirdim . Çünkü belirtiler çok netti . Bakalım yarın doktora gideceğim inşallah hormonlarıma baktıracağım .
Aysinnn cigdem_mehmet sabah ilk idrarla deneyin isterseniz bekleyebilirseniz eğer 29unda yapın derim varsa çıkar