AnneeeG1 sağol canım övü testi yapmadım yumurtlama belirtileri oluyormuş araştırırsan görürsün bence sen de yap tek taraflı kasık ağrısı iğne batması şeklinde oluyormuş bende öyle oldu her vücut farklı bazıları adet olacakmış gibi ağrı hisseder yumurtlama zamanında vücudunu dinlersen belki faydası olabilir ben 1 yıldan uzun süredir deniyorum olmadı bu ay da dedim ki yumurtlama belirtilerini araştırayım ovü testi ile ugrasmiyim kafa karistirici bence araştirdim ve vücudumu dinledim sol kasığımda iğne batması şeklinde ağrı hissettim o an değerlendirdim afedersin gece olmasını beklemedim ve bundan 5 gün sonra hafif kahverengi lekelenme yaşadım kafam karıştı daha önce hiç yaşamadım ve erken bir şekilde döngümün 16. Günüydü yani batımda en geç 28 haziran bata 12 gün kala yaşadım yerleşme lekelenmesini bir gün bile sürmedi o an anladım hamile olduğumu erken de olsa ama bir yandan ya değilse korkusu vardı. 22 temmuzda test yaptım yildonumumdu sürpriz olsun diye çift koyu çizgi gördüm. Bu tarihten sonra biraz Akıntım olmaya başladı yani akıntıyla anlamadım hamile olduğumu bir de benim hiç akıntım olmazdı. Ogrendikten sonra başladi ama sarı renk beyaz değil. Onun haricinde hiç belirtim olmadı hala da yok. Kısacası vücudunu dinle. Allah sana da nasip etsin inşallah❣️