Esra11_10 🥺hem sağıp hem emziriyorum ama geri göğüsümde birikiyor süt hemen uyanıyorum 2 saatlik uykudan göğsüm süt dolu akıyor falan. sütü sağ emzir derken yara oldu dayanamıyorum sütü azaltacak naparım
plajterligi Esra11_10 sağım yapmayı bırakıp sıcak duşa girip elinizle sağım yapın sonrasında buz uygulaması yapın kanalların geç dolmasını sağlarsınız bu şekilde ya da emzirip buz uygulaması yapın. Yani önemli olan memeler boşaldıktan sonra soğuk uygulama yapmak ki kanallar geç dolsun
dilaradoyan Esra11_10 sağımı ne için yapıyorsunuz. Gerekli değilse süt depolamak sağımı bırakabilirsiniz. Hem bebeğin emmesi hem sağım daha fazla süt ürettirir bir de ne kadarlık bebeğiniz. Göğüsler terbiye olana kadar dolgun olabiliyor. Bebeğinizin ihtiyacına göre düzenlenmesi zaman alabiliyor
anneolmakneguzel_ Esra11_10 ne kadar sağarsan veya emzirirseniz o kadar coğalır. Süt gelmenin mantıgı odur. Sağmayı bırakın, elinizle boşaltın cogunu
Esra11_10 dilaradoyan ay çok söylendim galiba dünden beri sütüm öyle fazla akmıyor rahatladım bu seferde bebeğim doyuyor mu diye düşünüyorum ah annelik