Araskomom Kızlar selam, pazartesi 36 haftalık oluyoruz kontrolüm var doğum acile gideceğim, sezeryan için gün verirler mi?
Busrabzkrt Araskomom verir ama hangi güne verir tam bilemem bir problem yoksa 38+0 dan sonra veriyolar
Talentedmom Araskomom acil vermez diye biliyorum kendi kadın doğum doktorun verir 37.haftada belli olacak benim
Araskomom Busrabzkrt ikinci doğumum olacak arası 1 yıl ama doktor çok bekletmeyiz erkenden alırız dedi o yüzden merak ettim
yasarceyda12 Araskomom merhaba benim13-14 ay arası olacak doğumlarımın nasipse ilki sezeryan ilk çocuğumu kaybetmiştim şindi hamileyim sürecin nasıl ilerliyor acaba kaçıncı haftadasın
Araskomom yasarceyda12 merhaba öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin. 35+5 şu an normal ilerliyor aslında hiç sorunla karşılaşmadım ama şu son bi haftadır falan dikişlerim sızlamaya başladı artık çok baskı yapıyor sanırım onun haricince doktor takibide aksi bi durum olmadığı sürece rutin ilerliyor
yasarceyda12 Araskomom anladım banada aynısını söyledi herşey yolunda giderse inşallah aslında doktorum hiç olumsuz konuşmuyor qma ben her ihtimali düşünüp soruyorum sen düşünme bunları diyor banada 38. Haftanın içinde alıcaz inşallah dedi Allahım hepimize sağlıkla kavuşmalar nasip etsin dikkat ediyorum ama olacak olanın önğne geçilmiyor hayırlısı
Araskomom Talentedmom devlet hastanesi takipliyim 2 hafta önce doktorum poliklinik randevusuna daha gelmeyeceksin 2 hafta sonra doğum acile gel sezeryan gününü versinler dedi