Kuromi İyi geceler kızlar. Malum havalar çok sıcak üstüne birde hamile olunca dahada zor . Saçım beni çok rahatsız ediyor , çok uzun değil omuzlarımın altında kalıyor ve ben daraldığım için küt kestirmek istiyorum . Bazı kişiler gebelikte ve doğumdan sonra kırkın çıkana kadar saç kesilmez bebeğin ömrü kısalır diyorlar. Batıl inanç biliyorum ama yinede kestirmeye korkuyorum . Araştırdım da dini açıdan böyle birşey yok sakıncası yok diye yazıyor. Ben hala çok kararsızım ya 🤦🏻♀️Saçınızı siz kestirdiniz mi ?
Miniboy Kuromi benim popomu geçti çok uzadı ama batıl inançta olsa kafama sonra doğuma kadar takarmıyım diye düşünüp keştirmedim😂 ama sürekli tepemde topuz yada at kuyruğu bu sıcakta açık saç imkansız😂
seyma0661 Kuromi bende bebeğimi ilk öğrendiğimde temmuz ayıydı 6haftalıktı. Hemen gidip kestirdim. Çok şükür şuan 4 aylık oldu Allah tüm bebişlere uzun ömürler versin. tamamen hurafe takılmayın böyle şeylere 😍
Ebrunr Kuromi hamileliğim boyumca saçımı kestirdim, boyadım, dişimi çektirdim, kanal tedavisi yaptırdım, denize girdim, yolculuk yaptım vs. İnsanların yapma dedikleri ne varsa yaptım. İnsanlar konuşur siz onlara aldırmayın. :)
Kuromi babyiscomings bende bu gün gidiyorum kestirmeye 😊banada saçma geliyor ama yinede işte aklımada takılıyor 😂
Kuromi Ebrunr seyma0661 Burcussuss Miniboy eylulll01 teşekkür ederim kızlar bu gün gidip kestireceğim . Yorumlarınız için teşekkürler ederim . Hurafeleri kulak arkası edip gideceğim 😂
SuEr_Tu1512 Miniboy Al işte bende böyleyimm🤦♀️😅 Ama takmıycam, düşünmiycem en yakın zamanda gidip kestiricem🤷♀️
ipek-15 Kuromi öyle batıl inançlarla aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen gaybı sadece Allah bilir. Bende kestireceğim benimde uzadı bayağı. Hatta içiniz rahat edecekse çok yakın arkadaşım kestirdi hamileyken ve bebeği çok sağlıklı 2buçuk aylık oldu bile 😇
Ahsenmira Kuromi ben kestirdim hemde iki kez herkese yaptığınız herşeyi söylemeyin boş laf çok döner ortada 🤷🏻♀️
Kuromi Ahsenmira saçımı kestirmek için kimseye birşey tabikide söylemiyorum . Hamile olup saçını kestirenlere bu tarz konuşmalar olduğunu duyduğum için kafama takıldı sadece. Kimsenin söylediğini dinleyecek değilim. Sadece çocuğun ömrü kısalır diyorlar diye kafama kendim taktım o kadar 😊
Glsm48 Kuromi 7 haftalıkken saçımı kestirdim , bana da hamileyken saç kestirilmez dediler hurafe öyle şeyler ben inanmıyorum 😁
Kuromi Glsm48 bende inanmıyorum ama yinede çocukla ilgili olunca istemsizce bi kafama takıldı. Sonunda gidip kestirdim 😊
Melickaya Kuromi inanmayın böyle şeylere, bilimin ışığında yürüyün. Ömrü belirleyen saç değildir Allahtır. Allah bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Hatta saç tüm vitaminleri çeker, proteini toplar. Almış olduğunuz besinlerden bebeğiniz faydalanamaz.