tugbaegehan eyos77 olabilir bende olmadı ama şiddetli bir regl sancım vardı sanki her an olacakmışım gibi
eyos77 esraayyyyyyyycoo bende 15 temmuzda oldum ama kızlar beta değerim 5 günde artı suphelendim sonra adetim geldi 15 temmuzda
m22 6.haftada adet kanaması olan varmı düşük tehlikesi denip iğne vuruldu bana benim gibi olan varmı?
TKumsall m22 ilk bebeğimde 8.haftaya girerken kanamam çok olmuştu parçayla birlikte adet kanamasıyla bir olmuyor hiç bende kese yer degistirmisti muhtemelen düşük yaparsın demişlerdi sadece progestan fitil verip göndermişlerdi iki hafta sadece tuvalet için kalktım şu an 2 yaşına girecek
TKumsall eyos77 olunur tabiki ben ilkinde ne kanama ne başka bişey yaşamadım 7.haftayi geçene kadar ikinci de olmuştu ama her bebek ve her gebelik farklı oluyor
Goldsky Bende de hiç kanama olmadı hamileydim illa herkeste olacak diye bişi yok hatta kanama yoksa daha iyi demişti doktor
eyos77 Kızlar normalde son adet tarihim 30 hazirandi doğum kontrol hapı kullanıyodum adetten 1 gün sonra başladım çok şiddetli bel ağrısı mide bulantısı kusma yaşadım ilacı bıraktım 2 gün sonra kanaman oldu 15 temmuzda adet bitti ama mide bulantısı bel ağrısı devam ediyor bi türlü anlamadım olayi🥲
busra1708_ Ben de beklemiştim yerleşme kanamasını, onu da bilmiyordum da buradan öğrenmiştim benim hiç kanamam falan olmadı, 32 haftalık hamileyim ama gayette yaaanii😄