filizsuzgun Yardımcı olabilir misiniz 🥹 4 buçuk haftalık hamileyim beta değerlim 3 katı yukselıyor ama sağ kasıgımda sadece batma ağrı var gecmıyor
MnvAkcl filizsuzgun Gayet normal regl olacakmış gibi bir ağrı sızı olabilir endişelenmeyin haftalarca sürüyor o ağrı
tugbaegehan filizsuzgun çok normal ben 9 ay boyunca yaşamıştım her defasında bildiğiniz sancı üstelik doktorlar bir şey yok deyip durdular öyleymiş de zaten oğlum 3 yaşında maşallah 😅
demirrleydi_ filizsuzgun ağrı gayet normal ama senin tarif ettiğin gibi ağrılarım vardı sağ yumurtalıkta kist olduğu ortaya çıktı doktor kontrolünde danış doktoruna
filizsuzgun Öyle bir ağrı değil sadece sağ tarafım ağrıyor bıçak bayar gibi hani sankı böyle çok yurumussunde sağ karışığında ağrı gırmıs batıyormuş gibi
fadimebicer ### filizsuzgun ben şuan 5+5 haftalığım ve bendede var aynısı. Sağ tarafımda öyle Keskin bir ağrı var ki anlatamam._
sumeyyeoyku filizsuzgun aynısını ben yaşadım ilk dogumumda doktorum doğurman lazım bu ağrının geçmesi icin demişti gerçekten de dogurdugum gün geçti o ağrı alllah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir ağrı
Meltem5316 filizsuzgun endişe edecek bir durum yok bence ben 8. Haftaya kadar o ağrıyı çektim çoraplarını bile giyemiyordum o derece berbattı doktorların demesine göre yerleşme ağrısı ve gayet normal
nazlis1562 Ağrı çok normal hatta lekelenmen bile olabilir endişe etme önemli olan betanın artması. Benim bel, kasık, bacaklarım bile ağrıyordu. Stres yapma bu normal bir süreç
filizsuzgun Bende öyleyim yürüyemiyorum betam çok iyi ılerlıyor kanamam lekenmem falan yok ama endişe edıyor ondan korkuyor sağ kaşık ağrısı diş gebelik falan dıyolar ama betalarım 3 katı dört katı artıyor pıskolojım bozuldu resmen
fadimebicer filizsuzgun ben bir kere diş gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı. Diş gebelik ağrısı daha zor oluyor.. Omuz da ağrı ve kanama da oluyor bununla birlikte. O yüzden kanamanız olmadığı sürece içinizi ferah tutun.
fadimebicer fadimebicer filizsuzgun bende hatta bu yüzden acıle gitmiştim acaba dedim tekrar mı diş gebelik diye de çok şükür öyle birşey yokmuş.
filizsuzgun Ayyy çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım tekrardan nasip etmıs size çok sevındım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın ❤️ Peki dış gebelık yaşadığınızda betanız düşükmü çıkıyordu
fadimebicer filizsuzgun Bu benim şuan diş gebelikle birlikte 4. Hamileliğim 😊 Amin inşallah inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şöyle söyleyim 2. Gebeliğimdi normal adet oldum sanıyordum.. Ben adet olduğunu sandığım için pek önemsemedim sonrasında kanama kesildi o sıra da evde çok şiddetli bir ağrı girdi kasığıma ama anlatamam yani tarifi YOK. Ağlıyorum bağırıyorum dayanamadım resmen ağrısına. Eşimle hastaneye gittik normal araştırma hastanesine. Gebelik şüphesi varmı dediler yok dedim hani ben adet oldum sanıyorum ya o yüzden sonra idrar aldılar sadece enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi gönderdi. Bundan bir kaç gün sonra da leke gelmeye başladı sonra acaba üstüne görme oluyor ya ondan mı oldum ki acaba dedim test yaptım pozitif ertesi gün hastaneye gittim kan vermeye gerek kalmadan sol tüpüm patlamış iç kanaması geçiriyorsun dendi ve acil ameliyata alındım. Yani şöyle ki öyle birşey olsa emin olun oturamssınız ağrıdan veya ağrı olmasa bile kanama mutlaka oluyor ve yoğun oluyot ayni adet olur gibi. Rabbim Bebeğinizi Sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🥰 korkmayın Allahın izniyle birşey olmaz.
filizsuzgun @sumeyyeoyku boyle sankı batıyor ağrıyor sağ tarafım fena yanı bacağıma vuruyor bazen belime maf etti benı yürürken yatarken hep var bazen çok ağrıyor bazen hafif
sumeyyeoyku filizsuzgun seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun yatakta sağdan sola dönerken bile canım çıkardı resmen umarım hemen kurtulursun
filizsuzgun @Meltem5316 beni bahsettiğim gibi mi bir ağrı yaşıyordun hep ağrıyor batıyor mu özellikle hep sağ diğer taraflarımda hiçbir şey yok sanki böyle karnı patlayacak gibi hissediyorum dört hafta dört günlük hamileyim karnım da çok şiş bugün beta hcg verdım 1648 çıktı 48 saate 5 kere verdım nolur nolmaz dıye bel üç katı dört katı artı
tugbaegehan filizsuzgun evet bazen sağ bazen sol bazen tamamen şiddetli bir regl sancısı dönem dönemdi hamileliğim hep aynı ağrılarla geçti hatta ilk öğrendiğim de bile ağrılarım o kadar şiddetliydi ki ben sürekli adet olacağım sanıyordum normal adet sancısından daha şiddetliydi galiba şu an 2.ye hamileyim ve şu an aynı sancıları yaşıyorum
Dygus Neler çektim o ağrıdan ben tam 3 ay sürekli çektim yatsam geçmedi otursam geçmedi geberdim hatta normal değil herkes böyle olmuyor diye çok korktum ama normalmiş kiminde şiddetli kiminde hafif ve maalesef şiddetli yaşayanlardandım☹️