zuzummmm QueenBahar_ hiç mi hafiflemedi ya bu gün fizik tedavi doktoruna randevum var umutla gidiyorum 😢
QueenBahar_ zuzummmm benim öyle birşeyim yoktu önceden bu hamileliğimde yaşıyorum Sizin varmiydi bu arada çok geçmiş olsun 🌸
Esoylu1 zuzummmm 28 haftalık gebeyim devam ediyor maleseff sizi korkutmak istemiyorum ama siz başka bi doktorla görüşün
zuzummmm QueenBahar_ hayır ilk gebeliğim çok rahat geçti gebe değil gibiydim sanki son ana kadar ödemim bile olmadı ya çok hareketliydim günlük işleri bırak ağır ağır işleri dahi yapabilecek güçteydim sizede çok geçmiş olsun kaç haftalıksınız ve ne zaman başladı
QueenBahar_ zuzummmm 19 haftalıgim gebeliğin ilk başlarında başladı ztn şuan sana yazarken bile koyuruk sokumu çok ağrıyor 😅 Cinseytin belli mi Benim 2, kızımda böyle birşey yoktu Şuan oğluma gebeyim erkekte bel ağrısı var diyordu büyüklerimiz doğruymus
zuzummmm QueenBahar_ geçer inşallah ya peki kalçanıza bacağınıza kramp giriyor mu cinsiyet belli değil henüz 9 haftalığım
zuzummmm QueenBahar_ Allah yardımcımız olsun o zaman arkadaşım ne diyeyim bi çaresi yok anlaşılan. Fizikçi de Parol verip yolladı dalga geçer gibi