Merveayd1n Kızlar isme bir türlü karar veremiyoruz ☹️ hem çok yaygın olmasın istiyorum hemde şimdiki nesil isimler herkeste var öneriniz var mı ?
Srp37 Merveayd1n ben ennur ismini çok beğeniyorum Allahın 99 isminden bir nur başına en eki getiriliyor okunurken ennur oluyor
Melickaya Merveayd1n ipek, ahu, inci, duru, meryem, beren benim sevdiğim ve bir kız çocuğuna çok yakıştırdığım zarif naif su gibi akıcı ve ahenkli isimler. Oğluşum olacak kızım olsaydı mutlaka bunlardan birini tercih edecektim 💙
Miniksincapp Bugün oğlum olacağını öğrendim hep kız ismi bakmıştık. Nefes ve Mercan en beğendiklerimizdi
Miniksincapp NereyeKoyduysanOrdadir ben bu ismi ilk erkekte görüp sevmiştim aslında. Ama günümüzde hep kızlar kullandığı için çocuğum ilerde beğenmez diye koymak istemedim ☺️
Senabozdemir Benim ilk kızım Elif Tuana ikincisi Tusem Umay şimdi üçüncüye hamileyım ve hala karar veremedim
zeynepvural Siz çok duyulmamış bir isim arıyorsunuz ya bence sitare olsun hem anlamı belli hem de ilk iki harfi Si olan diğer isimler (Sibel Sinem Simge) gibi her yerde karşımıza çıkmaz