babymom2026 Öyle bir söyleşi postu olsun istedim 🤗 Ben soğuk kahvem eşliğinde master chef izliyorum 💃
Zeynepkab babymom2026 valla bende belimde ki ağrı sancı mı değil mi diye anlamaya çalışmaktan beynim yanık bi şekilde uzanıyorum🤷🏻♀️
2bebelianne babymom2026 grip oldum boğaz ağrısı çekiyorum 3 gündür çok fenaym 🥹 dikkat edin hanımlar sıcaklara dayanamayıp soğuk suları diktim kafaya böyle oldum
YavruKurtveAnnesi babymom2026 bugün görüş günüydüü hemen hemen doğum gününü de planladık heyecan bastı bayaaa😁😁 uykum var da yok gibiii dee
babymom2026 sinemmss karanlıkta uyuyamam kızzzz valla tavana gecelik lambası taktirdim onu acıyorum oda ışık almiyor dışarıdan cok karanlık ayyy 🤦♀️
sinemmss babymom2026 Bende ışıkta uyuyamıyorum karanlıktan korkmam ama küçükken korkardım ama şuan yaş büyüdükçe korku azalıyor 🌃 küçükken lavaboya kalktığımda lavabodan sonra ışığını kapatıp direkt odama kaçardım🤣
sinemmss babymom2026 Ama gece tek olduğumda tabi korkarım çünkü evim bina değil villa tabi daha ürkütücü oluyor gece
YavruKurtveAnnesi babymom2026 tam profilinize girip baktım gebe misiniz diyee, dua etmeye başladım 🥰🥰
babymom2026 YavruKurtveAnnesi insallah canim dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş derler ❤️
Kartanesi-24 babymom2026 duşumu aldım gecenin serinliğini yaşıyorum çok şükür 🧊😂 gündüzleri sıcaktan baygınlık geçiriyorum maalesef 😖