-_MorKaka_- Eliff_34 ben dahil çevremde çok kişi orda doğum yaptı hiç şikayet duymadım,2.bebegime hamileyim evime uzak bı hastane olmasaydı kesinlikle yine orda doğum yapardım,yine araştırın tabi
-_MorKaka_- Eliff_34 ameliyat bölümünü bilmiyorum malesef ama ben normal doğum yaptım tek kişilik bir odaydi odada doğumunu yapıyorsun bebeğinde hemen yan tarafında ilk muayenesi falan yapiliyordu daha sonra kendi muayene herseyiniz birtikten sonra tek veya 2 kişilik odalar oluyor oraya geciyorsunuz hem temiz hem rahat ve ilgililerdi genelde
Yenibirannee Eliff_34 zeytinburnu Avrasya hastanesi Çiğdem yavuz yurtsever hanıma gidiyorum kendisine iki tane sezeryan doğum yaptım bu üçüncü olacak inşallah eli çok hafif 👌 1 kere ne bel ağrısı ne dikiş ağrısı çektim
Gizemt5 -_MorKaka_- işte böyle sizin gibi memnun olanda var olmayan da o yüzden kafalar karışıyor hep 🫠
-_MorKaka_- Gizemt5 aslında her hastanede menuniyet veya memnuniyetsizlik çok fazla var,çok kötü yorumlar olmadığı sürece deneyimlemek daha mantıklı bence veya hiç riske atmayıp imkan varsa özelde doğum yapmak🤷🏻♀️
curlyanne Eliff_34 ben de taha hocaya gidiyorum haziran ayında fiyat sabitledik normal 105 sezeryan 118 temmuz sonu zam gelecek demişlerdi hastaneden ve doktorlardan ben de çok memnunum doğuma 2 ay kaldı
Hanife5656 Buseylcn eşi almıyorlar ama ben muane olucam sırada oğlumla içeri giriyorum oğlum 2 yaşında ama bebek arabasında duruyor bir şey demiyorlar
Buseylcn Hanife5656 doğum yapılınca nasıl olur acaba ya , kızım beni görmeden duramaz çünkü ama özelde de doğum yapmak istemiyorum
Fspgmb Eliff_34 merhaba ben esencan özele gidiyorum melih bestel ve gayet memnunum doğumu orda yapacağım benım ilk gebeliğim 42 bin sezeryan veya normal farketmiyor 🌸 sen nerede oturuyorsun hangi civardan bakıyosun