Tazeanne57 Kızlar 37.haftaya gireceğiz yarın bebeğimin iri bebek olduğu 3-4 hafta önden gittiğini söylüyor doktorumuz. Kilosu geçen hafta 3700 gramdı. Sizce ne yapmalıyım bu haftalarda nasıl hareket etmeliyim egzesrzi ya da yeme içme olarak ne önerirsiniz
Talentedmom Tazeanne57 normal olacaksa dikkat erit hamurişi ve meyve yeme ama sezeryan olacaksa erken alır çok bekletmez
ikra17 Tazeanne57 peki sizde gebelik şekeri var mıydı o yüzden mi böyle önden gidiyor bebeğiniz bende de gebelik şekeri çıktı 26+3’üm şuan
Kubraduzgun Meyve yemeyi ve karbonhidratı kes yetiyor bende 36+6 günlüğüm kilosu 3600 3 hafta önden gidiyor meyveyi ve karbonhidratı azaltınca gelişimi normale dönüyor geçen hafta meyveyi abartmıştım hemen 2 hafta ileri gelmiş
zeyka Benim kızımda 3-4 hafta ilerden gidiyordu bence bebegin kilo alması genetik annenin beslenmesi küçük bı oranda değiştirir. Günlük yaşantımda ne yiyip içiyorsam 9 ay öyle devam ettim cocu zaman vitaminleri de kullanmadım
Tazeanne57 zeyka doktorumda böyle söyledi eşimde irii yapılı bende öyle muhtemelen genetik çünkü şeker vs hiçbir şeyim yok canm. Normal doğum yapabilir miyim o beni tedirgin ediyor. Devlet hastanesinde doğum yapacağım ankara Bilkent’te.
Tazeanne57 Anneoldum2 aşırı yediğim için değil zaten toplamda 14 kg aldık aldım hamileliğim boyunca ama genetik olduğunu söyledi doktor . Genede kısıtladım yiyip içmemi. 3 haftadır ama o hala kilo alıyor
Tazeanne57 Fatmanur-ozun devlette takipli olduğum için zaten sezaryen konuşulmuyor şu an ben hep normal istedim ama doğum esnasında nası olacak bilmiyorum 🥹
Rumeysakyn Tazeanne57 ay şuan synı durumu yaşıyorum 38 haftalığım bebeğin kilosu 3500 . 37de iken 3dü . 1 haftada 500 gram alınca doktor dikkat et dedi . Karbonhidrat yaplı ve tuzlu şeylerden kaçın diyet yap dedi .
Ebru0 Tazeanne57 benimde kızım hep önden gidiyordu 3 ay hiç yemek yemedim sadece küstüm ona rağmen 4400 doğdu. Bende 5 kilo doğmuşum bence genetik çok etkili. Muz kaşar peyniri ve aldığımız vitaminler bebekte kilo yapıyor . Stres yapmayın Allah’ın izniyle hicbirsey olmaz sağlıkla doğar bebeğiniz . Benim kızımda çok şükür bir problem yok
Tazeanne57 Ebru0 muz gerçekten çok yedim hamilelik boyunca mideme iyi geldiği için sanırım muz sayesinde böyle oldu ya yani eğer tek bişeye bağlayacaksak benim ki kesin muzdan yani 😊
Elifyslglu Tazeanne57 Aynı şeyleri yaşıyoruz canım perinatolojiye yönlendirildim karnım çok aşırı büyük sürekli bebeği kontrol altında tutuyorlar ama bu süreçten Rabbimin gönlüne güç gitmesin o kadar yoruldumki yani artık hüngür hüngür ağlayasım geliyor sürekli bebeğin ve benim ölüm riskimin konuşulması beni çok gerdi bana hiç bir öneride bulunmadılar belki sana birazda olsa daha sağlıklı açıklamlar yapılmıştır benimle paylaşırmısın ne dediklerini
Beysaaa Elifyslglu Allah korusun , sizin ve bebeğinizin ölüm riski niye konusuluyor sadece bebegin iriliginden kaynaklımı
hamilesavis19 Elifyslglu Allah korusun ama ilk defa duydum iri bebeğin risk oluşturduğunu. Sadece normal doğum yapamazsın sezeryan olursun demişlerdi bana. Size niçin öyle dediler? Kaç haftalıksınız ne kadar ilerde bebeğiniz
Elifyslglu Beysaaa evet çok iriymiş babasıda iri bende iriyim bebek olarakta ikimizde iri doğmuşuz şeker yüklemesi falan temiz çıktı o kadar moralimi bozdularki