-Basakk- Merhabalar 13 haftalığız şuan için cinsiyet çok erken dedi doktorumuz ama çok merak ediyorum sizce kız mı erkek mi 🙂↔️🥹 https://hizliresim.com/dxrbzho
Azlpp -Basakk- hiç anlamam sağlıkla alırsınız inş kucağınıza ben de 13 haftalığım doktor bir tahminde bulundu mu? Veya fetal dna yaptırsınız mı
Ftmnr10 -Basakk- benim kesemde böyle fasulyeye benziyor aynı bu gün öğrendim ben 12+4 üz bizde erkek dedi senin kesene göre de erkek gibi duruyor canım Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 🌸
-Basakk- Azlpp hayır hiç tahminde bulunmadı sordum ve daha erken bekle dedi 🥲 ferah DNA yaptırmadım 3 lü tarama testi yaptıracagım haftaya
-Basakk- Ftmnr10 Ay amin inşallah sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ama merak ediyor insan işte 🫠 bi tane kızım var bide oğlum olur umarım 🙏💙 sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🌸
Ftmnr10 -Basakk- amin insan merak ediyor çok bende çok merak ettim devlette doktorum erken tahmin için dedi hep bende özele gittim daha net ve detaylı baktı öylelikle öğrendim bende 😊🙏🏻🌸
251015 Arkadaşlar bana da bir tahmin söyleyin. Sabahtan beri kaç tane başlık altına fotoğraf attım ya😀😀
Sevdee- Benimde 12 haftalık ama devlet hastanesinde görüntü hiç net değil 🥹 keseden tahmin edebilen var mı