visnelicheescake Bende dün adet gecikmesinin 10 günü öğrendim değerin 460 çıktı biliyorum HCG ye göre hafta belirlenemez ama adetin ike uyuşmadığı için soruyorum sizce tahmini ne kadardır doktorum 3-4 anca dedi kese bebek daha gözükmedi
nurhanimmm01 pembeayakkabilikiz merhaba benimde 4500 çıktı birkaç kişi yüksek dedi anlamadım normal mi değil mi bu rakam yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻
tarhanfur H-a-t-i-c-e benimki 4+1 Ve beta hcg 240.1 çok korkuyorum endişeleniyorum geç döllenmemi yavaşmı ilerliyor anlamadım allah aşkına biri yazsın böyle olan varmıydı 🙏🏻
BurcuDlmn tarhanfur olabilir geç döllenme tekrar kan vermelisin artış 2 katı yükseldiyse korkulacak çok bir şey yok ferah turu kalbini ♥️
BurcuDlmn tarhanfur düşük gibi bir günde 2 kat artması gerekiyor diye biliyorum ben kaç haftalık öğrendin ki
_89jkh BurcuDlmn 11 haftalık oldum. Keseler ayrı bu ikiz gebeliklerde en risksiz olanı. Çok şükür şuanlık herşey yolunda. İkinci keseyi net olarak 6. Haftada gördük. En baştan beri ikiz şüphem vardı ama 6.haftada netleşti.