R_busra49 On beş dakikadır karnıma bı ağrı girmiş önce mide yanması yaşadım sonra ağrı sabahtan beri geziyorum geçmiyor afedersiniz kustum rahatlamadim çok kötüyüm bebek aşağı da değil düzenli sancı yok devamlı bı sancı var neden sizce 33+2 haftalığım
Seelinimo R_busra49 ağrılar bende de oluyor ama kusman normal mi bilmiyorum. Bana kalırsa bi git acile.
hamzaezel R_busra49 canim kusma normalde sancim olunca kuşam rahim açılıyor bir doktora gorunmede fayda var
R_busra49 Gerçekten çok kötü doguruyorum sandım bı ara bu ağrılar böyleyse doğum sancıları nasıl ben korkmaya başladım
Melekyeni R_busra49 ben de şiddetli oluyordu yerimden bile kalkamıyordum fakat kusunca rahatlıyordum yani heralde fazla yemekten oluyordu benim ki
23hatice23 R_busra49 mide ağrısı olmasın çünkü yanma yapar bende de çok oluyordu bende aferdersin kusunca rahatlıyodum
Mervegezginci12 R_busra49 enfeksiyon olabilir canım o da karın ağrısı yapar ya da içtiğim ilaç varsa yan etki olabilir ama bir acile git bir tahlil ver enfeksiyon varsa ilaç verir direkt
R_busra49 Ftm2025 çok acılı bı kısır vardı biraz onu yedim sonrasında da makarna zaten az önce hepsini kustum bebişde çok hareketli uzandım şimdi eskisi gibi yok ağrı ama hâlâ çok kötüyüm nane limon mu yapsam mideyi rahatlatmak için gebelikte bı zararı olur mu
Ftm2025 R_busra49 aaa bende 20 li haftalarda kısır yiyip aynen böyle olmuştum Sonra bir daha hiç yemedim demek ki etkiliyor
Ftm2025 R_busra49 nane değilde limonlu su içebilirsiniz çok ot çöp içmemeye çalışın muz varsa oda çok iyi gelir
R_busra49 Ftm2025 bulgur diyor annem sana dokunmuş olmalı kısırın içindeki şimdi rahatım öyle sızlama sızlana uyuya kalmışım şimdi uyandım rahatlamıştım çok şükür ilk defa böyle bişey gördüm o kadar güzel gidiyordu ki hamileliğim hiç hamile olduğumu bilmiyordum yeni yeni zorlamaya başladı hemd ene başlamak
Mervegezginci12 Ftm2025 bende bir ara öyle oldum birdaha yememiştim o haftalarda demek normal durummuş