Karnınıza uyaran verdiğinizde bebek vuruyorsa zaten onu ayırt edebiliriz artık, seyrime gibi hareketler belki yukarıdaki yorum gibi bebek kendimi bıraktığından falan demiş birisi de tekmeyle ayırt edilebilir diye düşünüyorum. Plesenata ayrılınca kanama son haftalarda kesinlikle oluyor diye biliyorum. Gebelik zehirlenmesinin önüne geçmek içinde tansiyon takibi zaten gerekli. Aslında zaten 30. Haftalardan sonra gereken uyarılar yapılıyor. İş yapıyorum diyenlerde açıkcası yapmayın yani bebeğinizden önemli mi bilemedim. Ben yapmıyorum eşimde ne kadar yaparsa o kadar yapılıyor evde temizlik falan. Yemek içinde benden aman aman şeyler bekleme dedim çekildim kenara. Uzanma durumlarında plesenta ayrılması olabiliyor derler neden riske atayım. Evim bir ay temizlenmezse bence ölmem pislikten. Hergüm tamsiyonumu ölçüyorum. Hergün düzenli bebek hareketlerini sayıp takip ediyorum. Etmiyorsa sola yatıyorum uyaran veriyorum dürtüyorum karşılık veriyor zaten. Üstümüze düşeni yaptığımızda da zaten farketmediğimiz bir aksilik olursa Allah nasip etmeyecektir ona da kader demek gerekir bende çok korkuyorum bu başlıklara girmiyordum bile bayadır