isimsiz12 Guzelanne56 direkt onu alıp onu kullanmak dha mantıklı cogu kişi de park yatak demiş zaten 🥹
Talentedmom isimsiz12 park yatakların anne yanı olarak da kullanılanları var onu tercih edebilirsin ve uzun süre kullanırsın
sibelipek3101 isimsiz12 canım benden sana bir öneri almila mobilyaya var besige anne yanına banyjon e para dokmektense güzel bir yatsk al mis gibi yatsın şahsen ben öyle yapmadigim için pişman oldum
Talentedmom isimsiz12 evet hem park yatak hem anne yanı çok kullanışlı elelebaby da gördüm belki başka markalarda da vardır
sibelipek3101 isimsiz12 bebek küçükken zaten anlamiyro ki nerde yattığını bir de hep kucak istiyor canım onun için almilanin yatakalrina bakın Mia serisi falan güzel baştan 40-50 bin yatak ve dolaba ver koruması da var kafan rahat olsun
Selim_Alparslan isimsiz12 Daha kullanmadım canım 32 haftaligiz 🥰🌸 Ama çok güzel gerçekten anne için çok kolay anne yani olması. İlk bebegimde ahşap sepet besik almıştık onda çok zorlandım mesela.
isimsiz12 Selim_Alparslan ahşap pişmanlık bence bende ilk ondan kullandım ilk oglumda ama bunda akıllandım🥹
Selim_Alparslan isimsiz12 Biz genç odası yapmıştık Allahtan. 1 yaşına kadar yatabildi oglum sepet beşikte ondan sonra yatağında yatmaya başladı