iknrkc Yani çamaşırımı giyerken bile zorlanıyorum ama görünürde hiçbi şey yok 37 haftayım doğumla bi ilgisi var mı doktora söylemeyi unuttum bi de çekindim erkekti ilk kez gittim buna,😬🤦♀️
aysenur02415_ iknrkc Canım inan bende aynı durumdayim ben ayağa kalkıp yuruyemiyorum bile o derece şiddetli bı agri
hiraninannesi557 iknrkc Bende aylardır aynı durumdayım 36+5 oldum hala vajinanın sol tarafinda kemiğimde acı oluyor yürürken, yatakta dönerken vs. Çatı kemiği ağrısı galiba bu
iknrkc iknrkc sağlıkla ilgili değil de neyle ilgili acaba neden kaldırıyosunuz her etiketi anlamıyorum!
iknrkc hiraninannesi557 doktorunuza sordunuz mu ya bende sadece bende oluyor zannediyodum içinden bi şey çikti falan sandim
hiraninannesi557 iknrkc Hayır sormadım çünkü bebek kilo aldıkça çıktı bu ağrı ortaya ondandır diye düşündüm zamanla baskı yapiyor kemiklere,can taşıyoruz illaki ağrıları olacak diye düşündüm
Mukaddes55 iknrkc ay bendede cok var sol bacagimi kaldiramiyorum bile doktora sordum ben fitik olabilir dedi
akdeniiss iknrkc canım bende aynı durumdayım doktora hususi resim açtım anatomi resmi gösterdim buram ağrıyor diye 🙈 ben 28 haftalığım erken doğum riskim var bebekte iri baskı yapıyor o yüzden dedi sizinde zamanınız yaklaşıyor ondandır çok ayakta kalmayın