Mineyaldiz 22+1 10 kilo aldım ve sağlık ocağı, doktorlar çok hızlı gittiğimi söyledi kimse kilo almıyor mu sadece ben mi böyleyim
Burcak61 Der_yaa 24+2 den selam olsun her an ekim annesi de olabilirim çünkü sezaryen olacak 3 kilo aldım 57 kiloyum havalar çok sıcak 🥵
Der_yaa Burcak61 Havalar insanı sersem ediyor Bnmde sezerya ama bence kasımın ilk haftasında olur bebişiniz
EsoMom_ Mineyaldiz bebeğim bir hafta önde :) Meyve yoğurt yiyorum zorla ama dişim agrıdıgından almadım kilo yemek yiyemedin düzgünce yeni almaya başlarım artık :)
Burcak61 Der_yaa inşallah o vakte kadar dayanır tek arter tek ven problemimiz var gelişim geriliği yaşarsa kızımı erken doğurtacaklar
Der_yaa Turuncukelebek artı altı kilo aldım sıcaklardan partim onun için bir şeye bakma hevesim bile yok
minikmucizemm__ Der_yaa daha henüz hiç bişey almadım hazırlık yapmadım neyi bekliyorum onu da bilmiyorum 3 kilo almışım 🥰
Schaden Kalbim_ benim de aşırı belim ağrıyo yataktan kalkarken eşim elimden tutuyo yalnız değilmişim😄
Der_yaa 2bebelianne Bende eylül de hallederim diye düşünüyorum ama arkadaşlar çoğunu fln hallettik diyince bnde heves etmediğim değil yani😄
Schaden Der_yaa ben de işte maaşım varken alayım düşüncesiyle indirim oldukça alıyorum 😀 alınır daha erken, ben biraz hızlı gitmişim sanırım🤭 ilk bebek heyecanı heralde
Der_yaa Schaden Aynen ondan canm bn ilk gebeliğimde bu vakte kadar her şeyini alıp odasını hazırlamıştım ikinciyi bi zamana bırakıyor insan yada bn öyle yapıyorum
annesininincitanesi Der_yaa Alışverişi bitirmek üzereyiz her gün ufak tefek odasını topla, indirim kovala, kargoları yerleştir derken geçiyor zaman… +3 kiloyla 25+5’te sıcaklarla savaşıyoruz 🥹 Allah hepimize yardım etsin 💓
Der_yaa annesininincitanesi Sen ekim sonu gibi doğum yaparsın o zaman canm valla bi yandan iyi yapıyorsun hazırlıklar için bn erteliyorum ama birden yüklü bi şekilde alış veriş yapmakta zor olacak gibi
seydakayagul Der_yaa Der_yaa 23+4 teyiz sabahları bel ağrısı ile uyanıyorum sıcaklar zorlamaya başladı 🥹 neyse ki kış dönemi doğum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🙏🏻 ufak tefek şeyler aldım ancak daha toplu bir alışveriş yapmadım tam anlamıyla ☺️☺️
Der_yaa seydakayagul bnde23+5 deyim sıcaklar dediğiniz gibi zorluyor insanı ister istemez bnm de çatı kemiğimde ağrı oluyor sağlıkla doğsunlarda bunların hepsi unutulur
Fahriye41 0Berfin0 benimki uzun zamandır oluyor doktorum fitil verdi enfeksiyon vardır diye biraz iyi gibiyim yinede
linalin0 Ekim sonu kasım bası kısmetse oğlum oluyor. Hiç düzenli hareket hissetmiyorum günde 1-2 anca. Doktorum normal diyor. Vitamin ne kullanıyosnuz ben oksapar iğne ve asprin kullanıyorum kanımda pıhtılasma var. Ek olarak sadece d vitamini ve ferro sanol kullanıyorum
Der_yaa linalin0 bn kasımın ilk iki haftası görünüyor bakalım zamanında gelir inşallah ilaç olarak feremat d3 damla artı imom kullanıyorum ha bide arada magnezyum kullanıyorum