CeysuG edanurersoydilek ihtimal her zaman vardır gecikmenin 7. - 10. Gününü bekleyin o zamana muhtemelen varsa çıkar
mutlumoomm edanurersoydilek ben 8. Gününde öğrendim gecikmede biraz daha bekleyin belkide geç döllenmedendir hatta test yerine kan verin daha kesin çıkar bazen testler pozitif olsa bile negatif verebiliyor inşallah hamilesinizdir🌸
melisaemirhan edanurersoydilek testle falan uğraşma bence hiç eğer böyle birşey bekliyorsan direk beta ver benimde son adetim 20 hazirandı ve 5 haftalık hamileyim :)
Ftmn123- edanurersoydilek benimde adetim dündü olmadım prodoctor early pregnancy erken gebelik testi yaptım silik çıktı 13 dkka içinde bilmiyorum ki valla
mutlumoomm DilaraaX çok erken ama tabi direk adetiniz bittiği gibi hamile kaldıysanız yükselebilir ben öyle hamile kalmıştım direk adetim bittiği gibi hesaplamalarıma göre gecikmenin 8. Günü öğrendim bekleyin isterseniz sizde🌸
mutlumoomm edanurersoydilek o gün yaptım iki tane ikiside idrar değdiği gibi anında iki çizgi de çıkmıştı bende gidip kan vermiştim 4325 çıkmıştı betam
mutlumoomm Ftmn123- eğer 13 dakika içinde çıktıysa tekrar yapıp en fazla 5 dakika bekleyip bakın sonuca belki vardır ya da direk kan verin testler hamile okunsa bile negatif verebiliyormuş idrara geçmediği için erkense
halitefe edanurersoydilek olabilir ben adetimi 22 gün geçe falan öğrendim 4 gün geçe kan verdim negatifti 10. Gün test yaptım negatifti 3 hafta geç döllenme olmuş
yarencb halitefe halitefe benim de adetim 6 gün geçti bugün kan testi negatifti. Düzenli adet olurum normalde. İhtimali var mı sizce siz kaçıncı günde kan testi ile öğrendiniz
melisaemirhan edanurersoydilek direk kan verdim hiç testle uğraşmadım en mantıklısı kan vermek hiç değilse değerini biliyorsun