perapellla Kızlar bu doktora giden var mı, geçen gün gittik doğum paketi fiyatları için, o ara tanıştık kendisiyle,çok samimi geldi, yine de sormak istedim
kadersizlik perapellla doğumumu Tamella hoca yaptırdı pazar günü normal doğum yaptım mükemmel bir hoca tek kelimeyle muazzam ve şeffaf ve normal doğum istiyorsan sonuma kadar normal doğumcu ben 20 saat sancı çektim ve doğurdum o hoca olmasaydı doğuramayacaktım o kadar sancılar sonrası kesim sezeryana alırdı başka doktor hatta adımı verirsen bilir Cemile adım…
kadersizlik perapellla azeri kendisi, a life asla gitme…sana tavsiyem ayrıca Allah esirgesin bir şey olsa lokman hekimin yoğun bakım yeri var. A life bana çok yakın çalışan arkadaşlarımda var asla tavsiye etmiyorum
perapellla meryemocak ben de Alife tan paket aldım, oskar hocayı çok methettiler ona gideceğim bakalım
perapellla kadersizlik demeyin keşke daha önce yapsaydınız yorumu, paket aldık oradan 🤦🏻♀️ Oskar hoca var baya övmüşler ondan aldım , neden kötü diyor arkadaşlarınız peki hangi açıdan
perapellla kadersizlik evet sıcak gelmişti bana da ama Alife tan paket almış olduk , teşekkürler yorumunuz için 🌸