babyshark__ Kizlr safra ağrım var diye gittim acile ne olur ne olmaz diye btaya baktı doktor negatif dedi hastanenin referans aralığı 0-10 diyemi öyle dedi acaba
rvsss babyshark__ benim de 23 çıkmıştı adetim 1 gün gecikmişti kimyasal gebelikmiş ertesi günü regl olmuştum regliniz gecikti mi?
CokCahilsinKeskeOlsen babyshark__ Bu değerde gebelik var yengem 6 kusurde öğrendi şimdi kucağında bebişi tabi öncelik 2 günde bir kan vermek yükselme takibi yapmak.
babyshark__ Gkcgkc hemşire arkadaşımla konuştum şimdi diyor daha çok yeni 5in altı olsa bende negatif derdim ama 7diyor 2gun sonra tekrarla dedi bide ilaçta verdi idrar yolu enfeksiyonu için insan bı der tekrarla öyle iç ilaclari
babyshark__ nurakseki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 inşallah bende hamileyimdir sağlıkla ilerler 1sene önce kimyasal gebelik oldu 5aydir deniyoruz bakalım
rvsss babyshark__ bilemiyorum o zaman bencede kullanmayın ilacı o zaman ağrınız çok yoksa bekleyin adet gününüzü benim de çok ağrım vardı regl ağrısının 2 katı gibi meğer düşürüyormuşum
DilaraaX babyshark__ inşallah hamilesindir, gönlünce olsun her şeyy. Benim de reglime daha 12 gün var rutin kontrolde 1.20 çıktı hcg. Hep 0 çıkardı belirtiler de var ama bilmiyorum.
babyshark__ rvsss benim kasık ağrım değil kaburgamin altı ağrıyor sırtıma vuruyor safrada soeun yok idrar yolu enfeksiyonu var dedi
Eldgrn babyshark__ 5.67 ile öğrendim kızım 29 aylık şuanda, 2 gün sonra tekrar kan verin mutlaka 5 ve üzeri gebelik vardır. Sadece zaman ister yükselme istenilenin üzerinde olunca muayenede gözükür bebisinizde
Sengulmerve babyshark__ buraya nasıl fotoğraf atılıyor bilmiyorum ama ikinci gebeliğimi 5.20 ile öğrendim