Sultan67 16+2 hamileyim 4 ayıma girdim yani bu gün ilk defa bişey fark ettim üstümü giyerken karnıma dokundum ve bebeğim oynadı sürekli sol tarafımda oynuyor 😂 bu normal mi yoksa başka bişey mi ?
Sultan67 Kubraekn hissettiğim bebeğim olsun evde herkez görünce ağlıcak duruma geldi ilk torun ondan sanırım 👼
Burcinelly Sultan67 anlamışsındır tabi farklı bişey olduğunu. Allah bizlere de nasip etsin en kısa zamanda 🙏🏼🙏🏼
Sultan67 KbraGndz dokundum sonra elimin altindan bişey kaçtı sanki böyle dikkatli bakınca sol tarafım oynuyo resmen 😍😍
Sultan67 [bilinmeyen]çevremdekiler erkek diyo bilmiyorum bakalım pazartesi günü kontrolum var özele gidicem bakalım inşAllah belli olur artık 👼👼👼❤
Minnakanne Sultan67 benimde ilk hissettiğim zamanlarda sol taraftaydı sımdılerde ılk defa sağda hissediyorum cinsiyetimiz 12 haftalıkken bellı oldu erkek simdi 19+3 cok sukur. 🤗😍
Zeynep23 Sultan67 bence erkek solda erkek oluyo ve kayıyo o atma hissi kızlarda oluyo kızım dan biliyorum
sumeyrakif Sol taraftaysa ve pıt pıt vurma şeklinde değil de kayıyor gibiyse kız diyorlar ama bakalım sizinki ne çıkacak☺