0Berfin0 İki gündür bu durumu yaşıyorum ara ara vajinada baskı hissi oluyor karnım bir anda sertleşiyor oturunca geçiyor korkulacak bişey mi acile gitmekimiyim bilemedim evham mı yapıyorum
bahar8 0Berfin0 Benimde bugün 21 haftalık oldu bende vajinadana baskı hissediyorum. Sanırım büyüdükleri için yeri genişliyor bebişleirmizin tabi rahimde büyüdügü için 🥰
Dmlirmak 0Berfin0 o bende de bir haftadır oluyordu ama korkutmak istemiyorum seni bununla alakası varmı bilmiyorum aynı günümüz aramızda bir gün var seninle dün kanamam oldu bende cevap bekliyorum siteden belki benimle aynı durumu olan vardır diye lekelenmen Felan varmı
0Berfin0 bahar8 ay evet öyle olduğunun da farkındayım ama bu annelik gerçekten delilikmiş insanın aklına herşey takılıyor
bahar8 0Berfin0 Çok haklısın hepimizde oluyor. Hep olumlu şeyler düşünüyorum.Çünkü ilk zamanlar o kadar gereksiz stres yaptım ki meme açılsa kızıma sütler oluyor vajinada bir kopırta olsa kızım büyüyor diyorum 😂😂Dene işe yarıyor kaygılar kalmıyor.🥰
mjgnylmz-21 Dmlirmak bnimde ayni durum 24 haftaligim lekelenmem oldu gittim bi sknti yok dediler cok kasio ama bebek kendini