Fatma44 Mrb bayanlar 22+5 günlük hamileyim.insallah bir kızım olacak ilk gebelik olduğu için tecrübeli değilim.kizimin teknelerini kasıklarima doğru karnımın altına doğru hissediyorum normalmi acaba?
Aminea Fatma44 bende 21+2 günlüğüm benimde kızım olacak insallah kasıklara doğru tekme atıyor benimkide genelde orda hissediyorum
Crocusss Bende aynı haftadayim ve kız bebiş bekliyorum, benim tekmelerde kasika doğru canım. Bence endişe etmemelisin.
zeynepnazli ben de kasıklarda hissediyorum daha küçğk oldukları için yukarıda olsa garip olurdu bence zaten 😊
Meryemtoptas benim oğlum olacak inşallah 20.haftadayım ama ben göbeğimin sağında veya solunda hissediyorum görüyorum da çok şükür 😊
Crn8989 Meryemtoptas canim benimde 20. Haftam peki herzaman mi hissetmek gerekiyor mesela ben dun hic hissetmedim bugun az az tekme hissettim bu baslarda boyle mi oluyor buyudukce mi cogaliyor
Meryemtoptas Crn8989 hergün bir olmuyor benimde birgün çok hareketli diğer dün daha sakin korkulacak bir durum değil daha çok yeni hissetmeye başladık ilerledikçe daha da netleşir 😊☺️