Nazlii23 Kizlar neredeyse yarim saatdir vajinamda batma oluyor sol tarafda, karnimin altinda degil vajinada, tuvalete de 5 dakikadan bir gidiyorum. Sebebi nedir sizce?
Cigulibinnaz Nazlii23 ay bende de oluyor o arada ama haftam küçük. Doğum belirtisi olabilir belki sizinkisi
_momandbaby Nazlii23 merhaba bende 40+1im açılmam su gelişim nişan vs yok bu arada, 1 saat önce bende de oldu ve geçti anlam veremedim ilk kez oldu hatta bu arada siz ne durumdasınız açılmanız varmı nasıl geçiyor hamilelik
bsraaydiin Nazlii23 39+4teyim o batma hissi yüzünden gece hiç uyuyamadım ama ağrım sancım yok bende anlam veremedim
prenseslerblogg Nazlii23 bebeğiniz baskıyla beraber kanala ilerliyor olabilir nişanın gelmesine gerek yok herkesin süreci bir değil 🫠
Nazlii23 _momandbaby Acilmam bilmiyorum var mi yoksa yok. Ama arabir batma fln oluyor, yururken karin altinda yanma gibi bir agri oluyor o da bazen baska birsey yok😬 sizde nasil durumlar?
_momandbaby Nazlii23 benimde bu saydıklarınız ve sancılar oluyor. açılmam yok nişanda yok suda yok😂 yarın 40+2 de kontrolüm var tekrar
Nazlii23 prenseslerblogg evet nisan fln daha gelmedi zaten yarin 40+5 olucam artik. Insallah nisan gelmese de su, sanci fln gelir(