zeynepkazgann 9 hafta yeni oldu hiç bir şey yiyemiyorum sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum canım hiç bir şey istemiyor normal mi ya
Katres zeynepkazgann seni çoook iyi anlıyorum Ben hamile olduğumu öğrendim ve 5. Aya kadar sadece kustum hiçbişey yiyemiyodum yataktan kalkamadım hiç halim yoktu ve 12 kilo verdim Normal yani bazıları ağır geçiriyo bazıları hiç bulantı yaşamıyo kuzum
GamzeAGacs zeynepkazgann Benim 8. Haftada bulantılarım başladı canım. 11. haftaya kadar kafamı kaldıramadım.Bazen günde 5 kere bile kusuyordum. 3 haftada 5 kilo verdim. Doktorum bana prilam yazdı mide bulantısı için çok iyi geldi .İlk üç ay bitince azalıyor yani benim öyle oldu .Zor bi süreç ama moralini bozma zamanla azalıcak 🌸🙏
Katres zeynepkazgann bebek alıyo kuzum şuan gelişimi normal Mesela sen bol su iç Eğer yogurdu yoğurt şeklinde yemezsen böyle ayran şeklinde tüket en azından midenide çok bulandırmaz
Mrsz Ben de aynı daha 8. Haftadayım 2 haftada 2 kilo gitmiş mide bulantısından.Normalde kilo falan veremem düşün yani ama hayattan soğutuyor bulantı dayanmak çok zor
zeynepkazgann Katres ya sürekli içimde bi korku var acaba yaşıyor mu kalbi atıyor mu diye çok korkuyorum atağım var zaten ilaç bıraktım mahvoldum yemin ederim ilaç da kullanamıyorum zehir oldu hamileliğim