Denizj Birhilal enfeksyon kapma riski yüksek antibyotik de kullanamayacağınız için hiç riske atmayın derim
35Hatice Birhilal hamilelik boyunca yüzme aslında çok faydalı sadece nerde olduğu önemli. Ben bir tane havuz buldum temizliğine güvendiğim çocuk alınmayan hep oraya gidiyorum. Çıkar çıkmaz yıkandığın sürece enfeksiyon çok çok düşük bi risk bana doktorum çok önerdi. Ama mesela tatilde otel havuzlarına girmedim çoluk çocuk giriyo kesin idrar kaçırmışlardır diye ona göre nerde girdiğine dikkat et
mutlumoomm Birhilal ben de çok istiyorum hatta her yaz villa olarak gidiyoruz tatile eşimle bu yaz hamile kaldığım için gidemiyorum gitsem girmeye heves edeceğim hep o yüzden gitmemek daha iyi geliyor denizi öneriyorlar oda ilk üç aydan sonrasıymış ama havuz hep yasakmış bende denize giremiyorum üç ayı doldurmuş oluyorum ama havuz istemiyorlar doktorlar ne kadar temiz olduğunu bilemeyiz çünkü 😢
hamilesavis19 Havuzun temiz olduğundan emin olunuz, enfeksiyon riski var. Ben kışın bile soğuk havuza giden ve çok seven biri olarak cesaret edip hamileliğimde gidemedim. Hele toplu kullanıma açık havuzsa hiç riske atmayın derim
Birhilal Denizj idrarda enfeksiyon çıktı zaten antibiyotik verdi doktorum gebelere verdiğim bi antibiyotik dedi pazartesi tekrar kontrole gideceğim yine sorayım o zaman
Denizj Birhilal zaruri durumlarda kullanılabilir tabi ama mümkün mertebe ilaçtan uzak kalmakta fayda var. Günlül klorlanıyodur havuz sabah kimse yokken girerseniz bi tık daha güvenli olur
Birhilal 2cocuk2kopek hadi ya çok heves etmiştim ben yine de pazartesi sorayım doktoruma bi ümit belki izin verir😂
Birhilal mutlumoomm evet zaten düşününce izin vermemeler çok çok mantıklı ama insanın canı heleki bu sıcaklarda istiyor yaa😅
mutlumoomm Birhilal evet öyle çok istiyorum ama olmuyor her şeyden önce bebeğin sağlığı daha önemli tabi her zaman tatile gidilir yine 🌸