pkbsr sude_18 köfte pilav salata yapılan yapıcam inşallah. Normalde yemekle ilgili birşey yazmam ama fikir olsun diye yazıyorum🤗Burdan zaman zaman ben de yemek fikri alıyorum
Edizhr sude_18 görümcemdeyim patates kızartması sıpagetti et sote tarhana çorbası salata cacık taze fasülye yapmış
Edizhr Pnr41 kız canın istiyorsa ye canım ben herşeyi yedim her canımın istediğini çok şükür birşey olmadı 2 çocuğum da da 3. Gebeliğim 32+2 olduk bundada yiyorum
Alya05 sude_18 mantı yaptım düşündüm ne yapsam diye aşıda oldum kolumu tepretecek halde yoktu. Mantı kolay geldi hemen yaptık yedik :)
isimsiz12 sude_18 fasulye piyaz yapıcam yanına köfte yakışırdı ama yapmadım mercimek çorba salgılı bulgur pilavı yaptım 🙃
Bebek-170793 sude_18 valla uğraştım canım çekti çok dünden karnıyarık pilavım bile vardı yinede yaptım üşenmeden sıcak demeden bebeğim istedi çünkü 🙂😍
Bebek-170793 sude_18 valla uğraştım canım çekti çok dünden karnıyarık pilavım bile vardı yinede yaptım üşenmeden sıcak demeden bebeğim istedi çünkü 🙂😍
Deleted33000 sude_18 sağol canım yani annemde birkaç gün kalıp keyif yapacaktım oda bebeğin burda sesten uyumuyor yarın gideceğim 😐😐