sude_18 Kizlar sıcakta yemek de yenmiyo ama mecbur akşama biseyler bulmak lazım sizde ne var ne yok fikir olsun birbirimize
Seyma-d sude_18 etli taze fasulye yanına patatesli bulgur pilavı yapıcam kızım seviyor birde buz gibi cacık 😄
demirrleydi_ sude_18 aklımda iki yemek vardı köfte makarna ve lazanya eşime sordum köfte makarnaya karar verdik onu yapıcam
Pikacu6868 sude_18 Bende çok sevmiyorum ama kaynanam göndermişti ayıklanmayan bir tarif gördüm onu yapıcam 😄 Pilavı da ayıp olmasın diye yapcam 😂
demirrleydi_ sude_18 sıcaklardan insan yapacak yemek bulamıyorki ya canım sürekli soğuk şeyler istiyor köfte hiç yiyesim yok makarna desen yine öyle ama vitamin ve protein lazım malum bana kalsa kavun karpuz salata bana yeter 😂
sude_18 Pikacu6868 internette büyük bamyalari kızartıp sarımsaklı yoğurtla servis ettiklerini gördüm o güzel olabilir denemek lazım bi😂
2cocuk2kopek sude_18 bende Şurda bekleyeyim sıcakta hiç bişey yemek istemiyorum 😬 canımda hiç bir şey istemiyor
sude_18 2cocuk2kopek evde patlıcan varmış bende bari ziyan olmasınlar diye yemeğinu yapayım yanına da az pilav yapayım karpuz keserim bide yeter diye düşündüm 😂