hepoyleolurzaten__ ahsenimdeahsenim 3 tekil var bir tane ikizim var suan tekrar dan ikizlere hamileyim kucuk olarak üç çocuğu belirttim orda kafa karışıklığı oldu sanırım
hepoyleolurzaten__ Nursemom90 kendi yasim devlett sırrı 🤣 büyük oğlan 7 küçük oğlan 6 onun bir küçüğü 2 bucuk ikizlerim 11 aylık
surprizbebekkk hepoyleolurzaten__ Allah yardımcınız olsun yardımcı olacak birileri vardır umarım yanınızda ben tek gebelikle 2 yaşındaki oğluma kendim bakamaz oldum
hepoyleolurzaten__ surprizbebekkk kimse yok hep tek baktım keske destekcim olsaydı rabbim sizede guc kuvvet versin
surprizbebekkk hepoyleolurzaten__ kıyamam yaa Rabbim hepimize güç versin çocuklarımızı kimseye muhtaç olmadan büyütmeyi nasip etsin
Seymatje0323 Canim yanlis anlama ama doğurmaya düşünüyormusun? Bende hep prezatif ile korundum ikinciye hamileyim oğlum 2,5 yaşında.. bu carşamba doğumum var.. ayy biz neye güvencez
hepoyleolurzaten__ Seymatje0323 rabbim sağlıkla kavuştursun yalan söylemeye gerek yok gerçekten ilk öğrendiğim de başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü kesinlikle çocuk düşünmüyordum 3 gün kendime gelemedim 3 günü kendime zehir ettim 2 gün öncede ikiz olduğunu öğrenince yeniden şok yaşadım devlet malesef keyfi kürtaj yapmıyor özelde 18 bin TL civarı para istiyor kendi doktorum eğtim arasitrmaya yönlendirdi heyet karar versin dedi çünkü ikizlerimde rahimim yırtıldı extira riske giriyo salı günü hastaneye gidicem orası uygun görürse hamilelikle ilgili sıkıntı yaşamazsam dogurcam eger hastane uygun gormezse hayatim riske giriyorsa mecbur kürtaj olucam kürtaj bile riskli tam teşekküllü hastanede olması gerekiyor 4 sezeryan ve sonuncular ikiz olduğu için daha rahim toplarlanmadan hamile kaldım rahim yapışık olabilir mis kan lazim olabilir mis herhangibi sıkıntı olursa hemen müdahale edicek ekip olması lazımmış bir sürü sey anlattı bu doğum icinde geçerli
Seymatje0323 hepoyleolurzaten__ Ben seni çok iyi anliyorum canim.. rabbim hakkindan hayirlisi neyse onu nasip etsin. Gerçekten çok zor.. ben çarşamba günü 2. sezaryanımı olucam ondan bile korkuyorum.. sizin ozaman 5 olucak .. ama biz bayanlar güçlüyüz🤲 bakalım doktorlar sana ne dicek.. dua etmekten başka bişey yapamiyoruz maalesef. Peki eşiniz nasıl tepki verdi🙈🙈
Premsescik hepoyleolurzaten__ şansa bak ne güzel benimde 3 kızım var ilerde diyorum olursa ikiz olsun oğullarım olsun diye geçiriyorum içimden 😁☺️
Premsescik hepoyleolurzaten__ acaba yırtık falanmıydı bazen delik olabiliryormuşya bnde 40 gün önce doğum yaptım onla korunmayı düşünüyordum ya odamı güvenilir değil şimdi
hepoyleolurzaten__ Premsescik yırtık olsa. Görürdük dicemde hic kontrol etmiyoduk ya delik vardi ya yukarıdan tasma yapti oldu birseyler 😀
ElvinEmineeee hepoyleolurzaten__ neden canim sezeryanlimisin?.insalalh en iyi karari artik onlar verecekdir.hakkinda hayırlısı 🙏🫂
hepoyleolurzaten__ ElvinEmineeee 4 doğum sezeryan sonuncular ikiz ve rahim yırtılması oldu o yüzden riskli
ElvinEmineeee hepoyleolurzaten__ evet ikk 6ay zorlu oluyor.bence anne bebek yurudukden ve oyun oynadikdan sonra rahat ediyor
hepoyleolurzaten__ Seymatje0323 evet 5 sezeryan olucak eğer sıkıntı olmazsa esim çok sevindi digerlerinde bukadar sevinip mutlu olmamıştı 🤣 ikizlerden sonra harbiki tövbe etmişti bidaha çocuk istemiyorum diye hamile olduğumu öğrenince mutluluktan havalara uçtu bende şok oldum kontrole gittigimizde diyo doktora sor bakalım ikiz mi diye dedim ne ikizi daha ikiz olurmu 😀 olur olur diyo sen sor cinsiyetleri bellimi dedim daha dur bismillah yeni indi rahime
Seymatje0323 hepoyleolurzaten__ MashAllah Allah gönlünüze göre versin🤲 diğer cinsiyetleri nedir? Ayy biz bir tane ile kafayi yedik, 3 gün sonra ikinci geliyor ve eşim maalesef hâlâ kabullenemedi. Ne kadar söylemese bile hissediyorum. Çok stressli gergin.. maalesef oğlum çok zor bir çocuk onun yüzünden birbirimizi yiyoruz. Şimdi bidaha gelecek Allah yardimcimiz olsun :( Canim yanlış anlama ama inshAllah maddi olarak sorunuz yoktur ve olmaz🤲 bu devirde çocuk büyütmek kolay ve ucuz değil
hepoyleolurzaten__ Seymatje0323 kendimizi gecindiricek kadar durmumuz iyi şükür rabbim sizede kolaylık versin inşallah sakin bi bebisiniz olur ❤️ 4 erkek bi kiz bizde 2 yas olan yuzunden tartışırız genelde oda çok yaramazdir büyüdükçe akillanir diye umut ediyoruz 😅