hayirlisi06 hepoyleolurzaten__ 3.gebelihim benimde ikiz Rabbım yar ve yardımcımz olsun bize kolaylıklar versin
Yenibirannee hepoyleolurzaten__ sağlıcakla gelsinler ama nolur yanlış anlama yazdığın postu senin profil resmindeki ifade ile okudum 😂😂😂😂🌸🌸💕💕
mor_menekse1 hepoyleolurzaten__ nasip işte peki ilk ikizlerin kaç yaşında şimdi destek olanın var mı anne kayinvalide gibi
Nesli97 hepoyleolurzaten__ Rabbim veriyorsa vardır bildiği 😊 hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Kürtaj felan düşünmeyin boşverin Rabbim vermiş canlarını
hepoyleolurzaten__ Nesli97 heyet karar vericek salı günü şehir Hastanesi’ne gidicem çünkü ikizlerde rahimim yırtılmışti yine yırtılma ihtimali cok yüksek
Kelebek06 hepoyleolurzaten__ muthiş bir şey bence çok isterdim ikiz bebeklerim olsun 🧿bence soylemiyin kimseye yine ikiz olduğunu nazar olur Allah korusun.
Zarifokur Kelebek06 aynen öyle insanlar zorluğuna bakmaz göz değer Allah korusun sizi vardır bunda bir hayır ama daha da adam yaklaşmasın yanına bence 😁
Ddm28 Vallahi cesaretinize hayran kaldım maşallah 🧿 ben iki bebekten sonra kendimi emekliye ayrılmış gibi hissediyorum 3. Çocuk kelimesini duyunca kaçacak delik arıyorum kendime 🤣 İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🙏🌸
hepoyleolurzaten__ Ddm28 amin inşallah normalde ikizlerimden sonra bende aynıydım valla hala şoktayım bakalim doktorlar ne dicek ona göre yol alicaz
ElvinEmineeee hepoyleolurzaten__ ay canim. Sana gulursem basima gelir diye korkuyorum 🤣😂naptin bacim sen.allah yardimcin olsun inşallah .inan benim 14aylik kizim var .cok zor bebek ona zor yetişiyorum 4aylikda hamileyim.simdiden rutin falan olusturmaya calisiyorum ki napicam nasil edecegim.sen nasil edeceksin.zaten 2yas bir bebegin 10aylik iki bebegin.simdide ikiz hamilelik..ikizler sakinmi bari?.biz sana akil veremeyiz ne haddimize.bu kendi kararin rabbim yardimcin olsun
ElvinEmineeee ElvinEmineeee amma rabbim vermişse bi hikmet vardir elbet.sakin aldirma .yardimcinda varsa cok iyi valla sonra pisman olursun
hepoyleolurzaten__ ElvinEmineeee Çocuklarım uslu akıllı cocik değiller açıkçası ama alıştım basta uyku duzenlerini zorda olsa oturttum gun icinde en az 3 uyku yapiyoruz o sirada bende uyuyp dinleniyorum bana göre en zor dönem yeni doğan donemi 6 aydan sonra rahatlıyorsun zaten alışmış oluyorsun ikizlerim mamasini ver alti temizse sesleri cikmaz kendi hallerindeler
hepoyleolurzaten__ ElvinEmineeee yardimcim yok tek bakiyorum bende aldirmak istemem ama doktorlar karwr verecek yuksek riskli guruba giriyorum cunku