HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kayrasu benim çok oldu üzerine basamıyordum bacağımın ama cinsiyetle alakasını hiç duymadım oğlum oldu
teachermomyy23 kayrasu benimde sağ kalçama özellikle yürürken kramplar giriyor henüz cinsiyeti öğrenemedim merak ettim siz öyle diyince 😃
Baklavaseverim kayrasu Kız bebekti ama bende de vardı o hormonlardan oluyor demişti doktor ve kilo varsa oda etkiliyor demişti 🤣🤣
Duyulurum kayrasu magnezyum eksikliğinden olabiliyor. Doktorunuza söyleyin ve maden suyu tüketin. Ama kramp olduğuna emin misiniz, başka ağrı olmasın?
kayrasu HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI cinsiyet ile alâkalı gıbı ama ilk gebeliğimde kalça kramp vardı ve oğlan olur dediler ve oğlum olmuştu 🤭😃
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kayrasu hiç duymadım canım o yüzden bişey diyemem 😂 öğrenince yaz bakalım neymiş cinsiyeti😂
Katres kayrasu benim de sizin haftalarda kalçama çok fazla ağrı girmişti hatta ekstra bunun için doktora gitmiştim cinsiyet erkek olduğunu öğrendim
izelaren Benim ilk haftalarda oldu 4. 5. Haftalarda baya sağ kalçam ağrıyordu şuan 8. Haftadayım yok. Cidden oğlan demek mi ben aşırı kız hissediyorum ama kendimi de inandırdım baya öyle olacağına 😅
kayrasu izelaren söylentı ama ilk gebelikte vardı kalça krampı ve oğlum oldu magnezyum eksikligı vardır belki dokturuma danışcam
Leyla3333 Canım kalça kramplarının cinsiyetle alakası yok bence oglumda kalçam cok agrırdı suan ikinci gebeliğim kız ondada agrıyor magnezyum eksikliğinden oluyor kramplara magnezyum takviyesi veriyorlar doktoruna mutlaka danıs
Sudedemirer Evet bunu bende çok yaşıyorum birinci hamilelgimde hiç yaşamamıştım kzıım olmuştu ilk defa duydum erkek bebekle alakası oldugunu
Seyda-06 kayrasu benimki erkek kalçamın üzerine basamadığım çok zaman oldu ağır iş yaptığımda hele birazda yürüyüş yapıyım 🤦♀️
kayrasu Seyda-06 inşallah geçer yeşil yapraklı sebzeler badem ceviz kabak çekirdeği ay çekirdeği balık ve bitter çikolata yeyın hem enerji verır hemde magnezyum eksikligine birebir bunları tüketin 😇
Seyda-06 kayrasu midem yeni yeni düzeldiği için hiç beslenemedim doğru düzgün maalesef kusmalarım bile arada devam ediyor